Nyheder

2. juni 2017
Dimission – Diplomuddannelsen i ledelse

Den 16. maj 2017 dimitterede 12 ledere på Diplomuddannelsen i ledelse fra Erhvervsakademi Sjælland i Nykøbing F.

Læs mere
2. juni 2017
EASJ vandt publikumspris til DM

EASJ stillede med fem stærke hold til den nationale finale i gode og innovative forretningsideer: DM i Entreprenørskab. Holdet bag Sundemåltider.dk fik publikumsprisen, mens den overordnede vinder blev SIMAC. Men EASJ’s studerende kan med rette være stolte af at være nået så langt og over, at de fik præsenteret deres gode koncepter for et publikum, der kan være med til at børe iværksættereventyret længere ud i verden. DM i Entreprenørskab løb af stablen torsdag den 1. juni på Børsen i København.

Læs mere
31. maj 2017
Frimann turde godt ansætte kvindelig autoteknolog

Motorcykelmekaniker og autoteknolog Michelle Johansen beviste i praktiktiden sin dygtighed og blev fastansat fra 1. maj. Michelle Johansen er uddannet autoteknolog fra Erhvervsakademi Sjælland.

Læs mere
11. maj 2017
Jeg fik mod og værktøjer til at skabe

Sacha jonglerer mange bolde, hun er både ansat fuld tid og har skabt sin egen virksomhed, som allerede sælger til lande uden for Danmark.

Læs mere
10. maj 2017
Tre førstepladser ved DM i Entreprenørskab

Ved regionsfinalen i DM i entreprenørskab den 9. maj gik det rigtigt godt for Erhvervsakademi Sjælland! EASJ endte med at vinde tre kategorier ud af fire. Vinderne var start-up-grupperne HEXIO og Æbleuniverset, begge fra EASJ Næstved samt Sunde Måltider fra EASJ Roskilde.

Læs mere
8. maj 2017
Team Relocations fik gode ideer fra Innovation Camp

Studerende fra Erhvervsakademiet Sjælland indenfor uddannelsen Bachelor i International Handel og Markedsføring fra Roskilde and Næstved har netop afsluttet deres Innovation Camp. Opgaven var at supportere virksomheden Team Relocations med nye forretningsideer og måder at sælge deres services på til firmaer, der ønsker at udstationere deres medarbejdere i udlandet i kortere eller længere tid. Totalt var der 64 studerende, der tiltog aktivt I projektet Innovation Camp, en blanding af internationale og danske studerende, opdelt i 13 grupper. Grupperne har udført et rigtig godt arbejde var svaret fra vores kontakt hos Team Relocations Louise Langkjær, hun var dommer ved voteringen af gruppernes præsentation til allersidst.

Læs mere
28. april 2017
Formidling som ledelsesværktøj

Praktisk kursus i mundtlig formidling over 4 formiddage. Begynder 30. maj. Tilmeld dig i dag!

Læs mere
27. april 2017
Workshop: Giver eksamen udfordringer?

Onsdag d. 10. maj mellem klokken 13-16 holder Studenterrådgivningen eksamensworkshop på EASJ Roskilde, hvor du er inviteret! Workshoppen er gratis men kræver tilmelding.

Læs mere
26. april 2017
Datamatikeruddannelse for talentfulde unge med autisme

Interesserer du dig for it og ønsker at uddanne dig inden for it-området? Så kig på dette tilbud om en særlig tilrettelagt datamatikeruddannelse i Roskilde på Erhvervsakademi Sjælland.

Læs mere
26. april 2017
Masser af jobmuligheder i region Sjælland

Projektet ’Kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder’ har således gennem de sidste to år etableret nye uddannelsessamarbejder mellem Region Sjællands uddannelsesinstitutioner og produktionsvirksomheder. Uddannelsessamarbejderne består bl.a. i at etablere virksomhedspraktik for de studerende.

Læs mere
25. april 2017
Årets EASJ-Praktik: Dobbeltglæde på Kragerup Gods

Efter et tæt opløb mellem Erhvervsakademi Sjællands nominerede praktikvirksomheder har Kragerup Gods modtaget prisen som Årets Erhvervsakademi Praktik 2016/17 i Region Sjælland. Sejren kom i hus efter en stærk dobbeltnominering leveret af to serviceøkonomstuderende fra EASJ Slagelse.

Læs mere
24. april 2017
Dimittend i iværksætteri laver sund mad til studerende

I ugen op til påske var Emil Pedersen for første gang ude og servere sund mad til 66 studerende fra hans foodtrailer. Emil er ejer af Collegefood, som han har skabt mens han læste PBA i Innovation & Entrepreneurship

Læs mere
3. april 2017
Netværkeren fra Mumbai

Gayatri Kale har netop bundet sløjfe på sin bachelorgrad i international handel og markedsføring fra Erhvervsakademi Sjælland. Den unge og entreprenante kvinde fra Mumbai har nu etableret en start-up, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at få fodfæste på det indiske marked. Og så blogger hun om international madglæde.

Læs mere
17. marts 2017
Stigning i ansøgninger – flere vil IT-vejen

I år har 7 % flere end sidste år søgt ind på EASJ’s 2-årige fuldtidsuddannelser på Kvote 2, som har frist den 15. marts. Datamatiker er blandt de uddannelser, der er vokset i popularitet i årets løb, med en stigning på 44 % i EASJ’s afdeling i Næstved.

Læs mere
9. marts 2017
Dimissionsfest for ledere ved Videnstrappen

På Center for Diplomledelse Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) fejrede man på den sidste dag i februar de nyudklækkede diplomledere ved Videnstrappen på Køge Handelsskole. 19 stolte ledere – heraf 14 fra det offentlige og 5 fra det private erhvervsliv – fik overrakt bevis på, at de har gennemført 2½ års intensiv uddannelse i Diplom i Ledelse ved siden af deres fuldtidsarbejde.

Læs mere
6. marts 2017
EASJ kårer den bedste praktikvirksomhed

Har du været i praktik i løbet af efteråret 2016 eller er du i fuld gang lige nu? Har dit praktiksted været med til at give dig en spændende oplevelse? Og har du haft mulighed for at omsætte din teori i praksis? Så kan du som studerende på Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) fra den 6. marts til den 6. april indstille deres praktikvirksomhed til Årets Erhvervsakademipraktik 2016/2017. Vinderen fra EASJ går videre til den nationale konkurrence.

Læs mere
3. februar 2017
Ny akademichef i EASJ Næstved vil styrke de gode relationer

Siden starten af november 2016 har Line Hansen fungeret som konstitueret akademichef på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Næstved. Nu er den nyudnævnte akademichef klar til at se fremad: Line Hansen brænder for at gøre en forskel for de studerende og samtidig styrke kvaliteten i de tætte relationer til det lokale erhvervsliv.

Læs mere
3. februar 2017
Ny ressourcedirektør på Erhvervsakademi Sjælland

Med en markant karriere bag sig faldt valget på Rasmus Aare Nielsen til at varetage den nyoprettede funktion som Erhvervsakademi Sjællands ressourcedirektør. På EASJ får han det overordnede ansvar for økonomi, løn, HR, bygningsservice og nybyggeri, indkøb og IT. Med kontorplads i både Næstved og Køge ser Rasmus Aare Nielsen frem til at bidrage med at brande EASJ regionalt og lokalt.

Læs mere
2. februar 2017
En dansk virksomhed drager fordel af studietur til Holland

Icon Hairspa en mellemstor virksomhed fra Sorø på Sjælland, der har været på markedet siden 2004 og som sælger organiske hårprodukter af høj kvalitet primært til det danske, norske og australske marked. Gennem noget tid har Icon Hairspa nu overvejet om de skulle udvide deres eksport og starte salg af organiske hårprodukter til det hollandske marked. På vegne af Icon Hairspa har en mindre gruppe studerende fra linjefaget ”Internationalisering” på Markedsføringsøkonom uddannelsen været med til at undersøge mulighederne for dette bl.a. ved at rejse til Holland og gennemføre interviews.

Læs mere
27. januar 2017
Vellykket afslutning på Education2Employment projektet

Igennem det seneste år har EASJ i samarbejde med KEA og Cphbusiness samarbejdet om pilotprojektet ”Education2Employment” (E2E). Som et foreløbigt punktum for projektet blev der d. 17. januar i Odense afholdt et større videndelingsseminar.

Læs mere
1 2 3 17