Nyheder

27. april 2017
Workshop: Giver eksamen udfordringer?

Onsdag d. 10. maj mellem klokken 13-16 holder Studenterrådgivningen eksamensworkshop på EASJ Roskilde, hvor du er inviteret! Workshoppen er gratis men kræver tilmelding.

Læs mere
26. april 2017
Datamatikeruddannelse for talentfulde unge med autisme

Interesserer du dig for it og ønsker at uddanne dig inden for it-området? Så kig på dette tilbud om en særlig tilrettelagt datamatikeruddannelse i Roskilde på Erhvervsakademi Sjælland.

Læs mere
26. april 2017
Masser af jobmuligheder i region Sjælland

Projektet ’Kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder’ har således gennem de sidste to år etableret nye uddannelsessamarbejder mellem Region Sjællands uddannelsesinstitutioner og produktionsvirksomheder. Uddannelsessamarbejderne består bl.a. i at etablere virksomhedspraktik for de studerende.

Læs mere
25. april 2017
Årets EASJ-Praktik: Dobbeltglæde på Kragerup Gods

Efter et tæt opløb mellem Erhvervsakademi Sjællands nominerede praktikvirksomheder har Kragerup Gods modtaget prisen som Årets Erhvervsakademi Praktik 2016/17 i Region Sjælland. Sejren kom i hus efter en stærk dobbeltnominering leveret af to serviceøkonomstuderende fra EASJ Slagelse.

Læs mere
24. april 2017
Dimittend i iværksætteri laver sund mad til studerende

I ugen op til påske var Emil Pedersen for første gang ude og servere sund mad til 66 studerende fra hans foodtrailer. Emil er ejer af Collegefood, som han har skabt mens han læste PBA i Innovation & Entrepreneurship

Læs mere
3. april 2017
Netværkeren fra Mumbai

Gayatri Kale har netop bundet sløjfe på sin bachelorgrad i international handel og markedsføring fra Erhvervsakademi Sjælland. Den unge og entreprenante kvinde fra Mumbai har nu etableret en start-up, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at få fodfæste på det indiske marked. Og så blogger hun om international madglæde.

Læs mere
17. marts 2017
Stigning i ansøgninger – flere vil IT-vejen

I år har 7 % flere end sidste år søgt ind på EASJ’s 2-årige fuldtidsuddannelser på Kvote 2, som har frist den 15. marts. Datamatiker er blandt de uddannelser, der er vokset i popularitet i årets løb, med en stigning på 44 % i EASJ’s afdeling i Næstved.

Læs mere
9. marts 2017
Dimissionsfest for ledere ved Videnstrappen

På Center for Diplomledelse Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) fejrede man på den sidste dag i februar de nyudklækkede diplomledere ved Videnstrappen på Køge Handelsskole. 19 stolte ledere – heraf 14 fra det offentlige og 5 fra det private erhvervsliv – fik overrakt bevis på, at de har gennemført 2½ års intensiv uddannelse i Diplom i Ledelse ved siden af deres fuldtidsarbejde.

Læs mere
6. marts 2017
EASJ kårer den bedste praktikvirksomhed

Har du været i praktik i løbet af efteråret 2016 eller er du i fuld gang lige nu? Har dit praktiksted været med til at give dig en spændende oplevelse? Og har du haft mulighed for at omsætte din teori i praksis? Så kan du som studerende på Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) fra den 6. marts til den 6. april indstille deres praktikvirksomhed til Årets Erhvervsakademipraktik 2016/2017. Vinderen fra EASJ går videre til den nationale konkurrence.

Læs mere
3. februar 2017
Ny akademichef i EASJ Næstved vil styrke de gode relationer

Siden starten af november 2016 har Line Hansen fungeret som konstitueret akademichef på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Næstved. Nu er den nyudnævnte akademichef klar til at se fremad: Line Hansen brænder for at gøre en forskel for de studerende og samtidig styrke kvaliteten i de tætte relationer til det lokale erhvervsliv.

Læs mere
3. februar 2017
Ny ressourcedirektør på Erhvervsakademi Sjælland

Med en markant karriere bag sig faldt valget på Rasmus Aare Nielsen til at varetage den nyoprettede funktion som Erhvervsakademi Sjællands ressourcedirektør. På EASJ får han det overordnede ansvar for økonomi, løn, HR, bygningsservice og nybyggeri, indkøb og IT. Med kontorplads i både Næstved og Køge ser Rasmus Aare Nielsen frem til at bidrage med at brande EASJ regionalt og lokalt.

Læs mere
2. februar 2017
En dansk virksomhed drager fordel af studietur til Holland

Icon Hairspa en mellemstor virksomhed fra Sorø på Sjælland, der har været på markedet siden 2004 og som sælger organiske hårprodukter af høj kvalitet primært til det danske, norske og australske marked. Gennem noget tid har Icon Hairspa nu overvejet om de skulle udvide deres eksport og starte salg af organiske hårprodukter til det hollandske marked. På vegne af Icon Hairspa har en mindre gruppe studerende fra linjefaget ”Internationalisering” på Markedsføringsøkonom uddannelsen været med til at undersøge mulighederne for dette bl.a. ved at rejse til Holland og gennemføre interviews.

Læs mere
27. januar 2017
Vellykket afslutning på Education2Employment projektet

Igennem det seneste år har EASJ i samarbejde med KEA og Cphbusiness samarbejdet om pilotprojektet ”Education2Employment” (E2E). Som et foreløbigt punktum for projektet blev der d. 17. januar i Odense afholdt et større videndelingsseminar.

Læs mere
18. januar 2017
Nyt byggeri giver bedre studieliv i Roskilde

Den 13. januar tog Erhvervsakademi Sjælland i Roskilde de første spadestik til en helt ny uddannelsesinstitution, som vil give de godt 1400 studerende flere muligheder og bringe dem tættere på både bylivet og virksomhederne.

Læs mere
16. december 2016
Markedsføringsøkonomstuderende giver landmad.dk brugbar sparring

Landmad.dk har haft 60 studerende til at kigge deres markedsføring efter, og finde ud af hvordan de kan sælge mere take away og den nye slowfoodmad i fremtiden. Andre firmaer kan også få gratis hjælp og nye input til markedsføringen.

Læs mere
16. december 2016
Samarbejde på tværs af afdelinger i EASJ

Én uddannelse – på flere afdelinger. På Erhvervsakademi Sjælland udbyder vi typisk vores uddannelser flere steder i vores dækningsområde, så vi giver vores studerende mulighed for at vælge deres ønske-studie et sted tæt på, hvor de bor.

Læs mere
9. december 2016
Sagnlandet Lejre deltager i Innovation Camp

Danske og internationale studerende fra Bachelor International Marketing studiet hos Erhvervsakademiet Sjælland, Roskilde har netop afsluttet deres Innovation Camp – 2 intensive dage, hvor opgaven var at komme med nye kreative ideer til oplevelsesaktiviteter og markedsføringstiltag for (Organisationen) det VidensPædagogiske AktivitetsCenter Sagnlandet Lejre. Der var 41 internationale studerende og 28 danske studerende, i alt 69 studerende, der var fordelt på 11 grupper. På 3. dagen blev afholdt en event, hvor hver gruppe fik mulighed for at præsenterede deres kreative ideer i form af prototyper i f.eks. papir/karton, videoer og plancher for Erik Bruun Frantsen, Områdeansvarlig for båldal og bibliotek hos Sagnlandet Lejre. Og Erik Bruun Frantsen var med sine egne ord ”meget begejstret for resultaterne”.

Læs mere
7. december 2016
Fem minutter i Tigerens Hule

En flok unge studerende med iværksætterdrømme blev forleden kastet i Tigerens Hule, og skulle overbevise hardcore forretningsfolk som Jonathan Løw og Lars-Christian Brask. Og der var mest ros til planerne om en iskaffe med masser af koffein, en kasket i træ og en hotelrundtur i 3D.

Læs mere
7. december 2016
”Vi har lært sindssygt meget på de her tre måneder”

Martin og Niels har brugt to aftener om ugen på at udvikle en app til Expert. Godt hjulpet på vej af Selvstarter programmet, som bl.a. har lært de to computernørder, at de også skal ud og snakke med kunderne.

Læs mere
28. november 2016
Første lektorgodkendelse på Bakkesvinget i Roskilde

Kalle Quistgaard har fået godkendt sin lektoranmodning. Stort tillykke! Kalle er underviser på de merkantile uddannelser i Roskilde og en stor kapacitet inden for pædagogik og didaktik.
Samtidig arbejder Kalle for rektoratet med udvikling af EASJ’s pædagogiske platform og med adjunktforløbet.

Læs mere
1 2 3 16