Ansøg

Sommeroptag:
Ansøg senest d. 15. marts kl. 12.00, hvis du søger via kvote 2.
Ansøg senest d. 5. juli kl.12.00, hvis du søger via kvote 1.

Erhvervsakademiuddannelser søger du om optagelse på via kvote 1 og 2 på optagelse.dk.

En række af vore uddannelser er ikke erhvervsakademiuddannelser (EAU’er), men såkaldte top-up uddannelser, der kan bygges oven på en EAU.

Top-ups kan ikke søges via optagelse.dk, men via en ansøgning til uddannelsesstedet. Ansøgningsfristen for top-ups varierer for den enkelte uddannelse, så se nedenfor.

Læs mere om top-up og tilmelding her.

OPTAGELSESPORTALEN
Når du har ansøgt om optagelse på en af vores fuldtidsuddannelser, kan du følge hele processen på Optagelsesportalen. EASJ’s Optagelsesportal er der, hvor al kommunikation mellem dig og os foregår, efter du har ansøgt. På portalen kan du følge, hvor langt din ansøgning er i processen, føre dialog med studieadministrationen samt få svar om optagelse. Desværre kan Optagelsesportalen endnu ikke tilgås fra tablets og smartphones.

KLIK HER FOR AT ÅBNE FAQ OM EASJ’S OPTAGELSESPORTAL

KLIK HER FOR AT GÅ TIL EASJ’S OPTAGELSESPORTAL

 

Erhvervsakademiuddannelser (EAU) – Sommeroptag

Søges via optagelse.dk som åbner for ansøgninger den 1. februar. Her kan du også finde vejledninger og nyttige oplysninger. De fleste af vore uddannelser har sommerstart, og flere har desuden vinterstart. Du kan søge begge dele via optagelse.dk.

Ansøgningsfristerne er:

  • 15. marts kl. 12.00 hvis du søger i kvote 2 – Så husk at søge inden 15. marts, hvis du har en erhvervsuddannelse eller en IB. Ansøgere med adgangsgrundlag fra udlandet skal altid søge inden 15. marts (se yderligere information på www.optagelse.dk).
  • 5. juli kl. 12.00 hvis du søger i kvote 1. Det er også fristen for at uploade dokumentation, der er nødvendig for vurdering af din ansøgning

Optaget?

Hvis du bliver optaget på en af vore uddannelser, får du den 28. juli et optagelsesbrev via Optagelsesportalen. Det er derfor vigtigt, at du er oprettet i forvejen.

Du får kun ét brev: Enten får du et optagelsesbrev fra os eller en anden uddannelse du har søgt – dvs. et tilbud om en uddannelsesplads eller en standby-plads. Ellers – hvis ingen af dine prioriteter kan optage dig – får du et brev via e-boks med afslag fra Den Koordinerede Tilmelding.

 

Erhvervsakademiuddannelser (EAU) – Vinteroptag (studiestart i februar)

Skal søges via www.optagelse.dk indenfor ovennævnte frister og efter 28. juli via en ansøgningsblanket, som bliver gjort tilgængelig her på easj.dk. Ansøgningsfristerne er som følger:

  • 15. oktober Non-EU ansøgere
  • 1. december alle andre ansøgere

 

Top-up Bacheloruddannelser – Sommeroptag

Top-up bacheloruddannelserne bygger ovenpå en erhvervsakademiuddannelse, og skal søges via en ansøgning sendt via mail til EASJ.

Ansøgningsfristerne for sommeroptag er:

  • 15. marts – for Non-EU ansøgere og ansøgere med anden baggrund end en dansk erhvervsakademiuddannelse
  • 15. marts  for ansøgere til Digital Concept Development
  • 1. juni – for alle andre

 

Top-up Bacheloruddannelser – Vinteroptag (udvalgte uddannelser)

Skal søges via en ansøgning sendt via mail til EASJ.

Ansøgningsfristerne for vinteroptag er:

  • 15. oktober for Non-EU ansøgere og ansøgere med anden baggrund end en dansk erhvervsakademiuddannelse
  • 1. december for alle andre ansøgere

Læs mere om top-up og tilmelding her.

 

Spørgsmål til uddannelserne?

Hvis du har spørgsmål du vil have afklaret inden du søger optagelse på en af vore uddannelser, er du meget velkommen til at kontakte en af vore studievejledere. Her kan du finde oversigt over vore uddannelser, og ved et klik på relevant uddannelse, får du kontaktdata på studievejlederen.

Er du i tvivl om, hvilke uddannelser du vil søge ind på, kan du kontakte Studievalg eller eVejledning.

 

Oprettelse af hold

Du skal være opmærksom på, at det for uddannelserne multimediedesigner og markedsføringsøkonom i Nykøbing F gælder, at der kun oprettes hold, hvis der er mindst 10 kvalificerede ansøgere til uddannelsen.

Du skal endvidere være opmærksom på, at der for uddannelsen VVS Installatør gælder, at der kun oprettes hold, hvis det er mindst 8 kvalificerede ansøgere til uddannelsen.

 

PDF-printer

For adgang til gratis PDF-printer klik her.

 

 

TILMELDING

Erhvervsakademiuddannelser:
Gå til optagelse.dk
Top-up-uddannelser:
Gå til ansøg top-up

Kvote 2 ansøgninger

Se flere nyheder