Menu

Dimissionsfest for ledere ved Videnstrappen

På Center for Diplomledelse Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) fejrede man på den sidste dag i februar de nyudklækkede diplomledere ved Videnstrappen på Køge Handelsskole. 19 stolte ledere - heraf 14 fra det offentlige og 5 fra det private erhvervsliv - fik overrakt bevis på, at de har gennemført 2½ års intensiv uddannelse i Diplom i Ledelse ved siden af deres fuldtidsarbejde.

Omringet af familie, venner og kollegaer ankom de nye diplomledere til en festlig seneftermiddag for sammen at fejre at diplomuddannelsen i ledelse var kommet i hus.

De nye dimittender og deres gæster blev først budt velkommen af direktør for Køge Handelsskole, Tim Christensen. Han ønskede de fremmødte hjerteligt tillykke, og udtrykte stor ros for at have gennemført uddannelsen sideløbende med job og familie.

Efter- og videreuddannelseschefen på EASJ, Anders Kold, faldt i tråd med samme ros og lykønskninger, da han sagde:

“I kan med rette være stolte af jer selv, og vi er stolte af, at vi har kunnet være med jer et stykke af vejen. Jeg vil gerne sige tak, fordi I havde lyst til at lade jer udfordre af os. Jeg har taget en hilsen med til jer fra nogle, som desværre ikke kunne være her i dag: Henry Mintzberg, Edgar Schein, Rennison, Harold Leavitt, Kurt Klaudi Klausen og Carl Weick. De store ledelsesteoretikere har glædet sig over, at I havde lyst til at lære dem at kende, og at I vil anvende dem i jeres praksis. Gå ud og sørg for, at de får liv – og kom tilbage, når I har lyst til at lære mere.”

Dygtige ledere i regionen
Selve overrækkelsen stod studieleder Jens-Erik Nonbo for med assistance af Tim Christensen. Efter den formelle del af programmet satte alle – diplomledere, gæster og ansatte på Center for Diplomledelse – sig til bords for at spise og tale sammen på kryds og tværs i hyggelig stemning.

Jens-Erik Nonbo afrundende arrangementet med en tale, der gav de dimitterede gode råd med på vejen. Blandt andet kom han ind på den værktøjskasse, som de dimitterede ledere har fået gennem deres uddannelse. Han rådede dem til at huske passionen for at lede, vise anerkendelse og være reflekterende.

“Vi er glade for at have sådan nogle dygtige ledere som jer i regionen. Nu har I fået redskaber, viden og læring. Ude på jeres arbejdspladser skal I nu anvende alt det, I har lært – og få kompetencerne brugt i praksis,” sagde Jens-Erik Nonbo.

FAKTA
Uddannelsen Diplom i ledelse har til formål at kvalificere nuværende og kommende ledere til selvstændigt at kunne varetage ledelsesopgaver. Uddannelsen sætter deltagerne i stand til at vurdere, reflektere og anvende elementer, der indgår i ledelsesprocessen fra strategisk til operativt niveau.Uddannelsen er målrettet dig, der allerede er leder i den offentlige og private sektor eller er på vej til et lederjob. Diplomuddannelsen giver dig papir på dine lederkompetencer.

 

Dimission Videnstrappen 28 Februar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X