Menu

EASJ kårer den bedste praktikvirksomhed

Har du været i praktik i løbet af efteråret 2016 eller er du i fuld gang lige nu? Har dit praktiksted været med til at give dig en spændende oplevelse? Og har du haft mulighed for at omsætte din teori i praksis? Så kan du som studerende på Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) fra den 6. marts til den 6. april indstille deres praktikvirksomhed til Årets Erhvervsakademipraktik 2016/2017. Vinderen fra EASJ går videre til den nationale konkurrence.

Hvem kan deltage?
Studerende fra EASJ, der har været i praktik i efterår-vinter 2016 eller er i praktik lige nu, kan deltage i konkurrencen. Internationale studerende kan indstille deres praktikvirksomhed, hvis de er i praktik i en virksomhed i Danmark.

Bemærk! Det betyder ikke så meget, om din praktikvirksomhed ligger inden for eller uden for Region Sjælland – bare du har været i praktik i perioden 2016/17.

I perioden 6. marts til 6. april kan du nominere din praktikvirksomhed via Erhvervsakademi Sjællands Facebookside https://www.facebook.com/easj.zibat/, hvor du besvarer spørgsmålet:

“Hvorfor er din praktikvirksomhed noget særligt?”

Du kan enten skrive en besked i tråden under pokalen på Facebook eller skriv os en privat besked via Facebook Messenger.

En jury, der består af repræsentanter fra Erhvervsakademi Sjælland, vælger en vinder fra Region Sjælland, som bliver kåret senest den 24. april. Vinderen går videre til den nationale konkurrence. Juryen bedømmer de nominerede virksomheder til Årets Erhvervsakademipraktik 2016/2017 i Region Sjælland ud fra følgende:

  • Hvordan praktikvirksomheden har inddraget praktikanten og givet praktikanten indsigt i virksomhedens drift og opgaver
  • Om praktikanten har haft en fast kontaktperson hos praktikstedet, og om sparringen med kontaktpersonen har matchet praktikantens behov
  • I hvor høj grad praktikvirksomheden har givet praktikanten mulighed for at benytte teori i praksis
  • Hvad praktikanten rent fagligt har fået ud af at være i praktik i virksomheden
  • Hvilke kompetencer virksomhedspraktikken har givet praktikanten, som praktikanten kan bruge i sin fremtidige karriere
  • Hvordan praktikvirksomheden har været med til at udvikle praktikanten personligt


VIGTIGE DATOER I KONKURRENCEN

6. marts Konkurrencen offentliggøres

6. marts – 6.april De studerende nominerer deres praktikvirksomhed.

EASJs vinder kåres 24.april. En jury, der består af repræsentanter fra Erhvervsakademi Sjælland, vælger en vinder fra Region Sjælland. Vinderen går videre til den nationale konkurrence Årets Erhvervsakademi Praktik 2017.

16. maj
Den nationale vinder af Årets Erhvervsakademi Sjælland 2017 skal findes blandt de ni erhvervsakademiers kandidater. Vinderen kåres ved et stort arrangement i Operaen.

Hvorfor denne konkurrence?
Formålet med konkurrencen er at understrege og styrke EASJs tætte kobling til erhvervslivet i Region Sjælland, og samtidig give de studerende mulighed for at dele deres gode praktikoplevelser fra Erhvervsakademi Sjælland.

 Fakta:

Erhvervsakademi Sjælland deltog for første gang i konkurrencen Årets Erhvervsakademi Praktik sidste år, hvor fødevareteknologen Tine Niebur og praktikvirksomheden TomsGruppen vandt den lokale konkurrence. Ved den nationale konkurrence fik EASJs kandidat en flot tredje plads.

Læs om sidste år her:

Kårer årets praktik

Fra praktik til job hos Toms

Tine Niebur og Toms Gruppen har sammen hævet (guld)barren

 

 

Praktik Logo DK Red

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X