FIND VEJ

EASJ Køge

Lyngvej 19-21
4600 Køge
Tlf: 5076 2620
E-mail

EASJ Køge

På Erhvervsakademi Sjælland Køge er der højt til loftet.

EASJ Køge er en merkantil afdeling, der udbyder fuldtids- og deltidsuddannelser. Du vil opleve, at der er fokus på praksisnær undervisning, under overskriften, – høj faglighed, viden og dannelse. Der er særlig fokus på ledelse, kommunikation, service og innovation.

EASJ Køge ligger centralt i forhold til erhvervsudviklingen og spiller, som uddannelsesaktør, en væsentlig rolle i regionens fremtidige vækst.  Ligeledes er EASJ Køge en central aktør i udviklingen af det lokale uddannelsesmiljø. Ikke mindst i det nye Campus Køge, som dækker en lang række af uddannelsesinstitutioner samt kommunen og erhverv i Køge.

EASJ Køge er dog ikke blot en lokal og regional afdeling. Vi har studerende og ansatte, der kommer fra hele verden. Vi tror, at det fremtidige arbejdsmarked både er globalt og lokalt.  Vi uddanner til arbejdsmarkedet!

På EASJ Køge udbyder vi en række forskellige videregående uddannelser:

  • Administrationsøkonom (Dansk)
  • Diplomuddannelse i ledelse (Dansk + Engelsk)
  • Digital konceptudvikling (Dansk + Engelsk)
  • Multimediedesigner (Dansk + Engelsk)
  • Serviceøkonom (Dansk + Engelsk)
  • Logistikøkonom (Dansk + Engelsk)

De enkelte uddannelser har deres egen pædagogiske og faglige linje, da vi tager udgangspunkt i de traditioner og den efterspørgsel af viden, der er i aftagervirksomhederne. Vi mener, at undervisningen skal tilrettelægges således, at der er en hårfin balance imellem, hvordan den enkelte lærer og de krav som arbejdsgiveren stiller til deres fremtidige medarbejdere.

På EASJ Køge afspejles arbejdsmarkedets mangfoldighed sig i vores faglighed, i de studerende og i underviserne – og giver os den dynamik og de udfordringer der skal til, at vi løbende kan tilpasse og omstille os pædagogisk og administrativt til de globale og lokale udfordringer.

Følg EASJ Køge på Facebook

Facebook_ikon_EASJ

 

Se flere nyheder