FIND VEJ

EASJ Nykøbing

Bispegade 5
4800 Nykøbing Falster
Tlf: 5076 2660
E-mail

EASJ Nykøbing F

EASJ Nykøbing F er Erhvervsakademi Sjællands sydligste afdeling.

EASJ Nykøbing F ligger midt i Nykøbing, to minutters gang fra stationen i forbindelse med andre videregående uddannelsesinstitutioner og byens VUC. Der kører busser og tog til stationen i Nykøbing F, og skulle du vælge en studiebolig, kan den fås til en rimelig husleje.

På EASJ Nykøbing udbyder vi fuldtidsuddannelserne:

  • Markedsføringsøkonom
  • Multimediedesigner

På EASJ Nykøbing har vi et professionelt team af undervisere, der brænder for deres fag og har gode kontakter i lokalområdet. Vi har et tæt samarbejde med lokale virksomheder, hvilket giver gode muligheder for at gøre undervisningen praksisnær. Ofte starter et projekt med udgangspunkt i samarbejde med den lokale virksomhed. Undervisningssproget er dansk, men mange undervisningsmaterialer er på engelsk.

Globalisering er en hjørnesten i EASJ Nykøbings strategi. Vi tænker internationalisering som en naturlig og nødvendig del af organisationens kultur. Studieturen går til udlandet, hvor der kan hentes spændende inspiration. Det er både muligt at læse et semester eller gennemføre praktikperioden i udlandet.

EASJ Nykøbing lægger vægt på solide strategiske partnerskaber og har tæt samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner som for eksempel Syddansk Universitet, VUC og University College Sjælland i Danmark.

Vi har et uformelt studiemiljø og de studerende på EASJ Nykøbing F har adgang til alle faciliteter bl.a. en meget fin og hyggelig kantine, der også danner ramme om de studerendes fredagsbar. Med dit adgangskort har du adgang til afdelingen 24-7, og vi har ’åben-dør-politik’ overfor studerende.

 

Følg EASJ Nykøbing F på Facebook

Facebook_ikon_EASJ

Uddannelser

Efteruddannelser

Se flere nyheder