Få succes med BIM – få et gratis kompetenceløft

Få succes med BIM er et gratis tilbud til små og mellemstore virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Lær hvordan I får mere ud af BIM – Bygnings Informations Modellering; hør om de mange nyheder, bl.a. fotografering med droner, nem opmåling efter fotos og skalerbare tegninger med ét klik.

Undersøgelser viser, at byggebranchen kan spare mange penge ved at bruge BIM – op til 10- 15 procent – bl.a. fordi du opdager eventuelle fejl, inden byggeriet går i gang, det er nemt at rette i tegninger undervejs, og opmåling og 3D modeller bliver lettere. Og meget rugbrødsarbejde kan automatiseres. Men det kan være svært at komme ordentligt i gang. Derfor tilbyder EASJ nu et gratis kompetenceløft med fokus på BIM for regionens bygge- og anlægsvirksomheder.

12 måneders forløb

Få succes med BIM strækker sig over 10 måneder fra august 2017 til juni 2018. Den enkelte virksomhed stiller med 2-3-4 mand m/k, gerne både ledere og medarbejdere

I forløbet indgår:

  • Digital udviklingsplan for jeres virksomhed
  • Workshops og seminarer
  • Mulighed for at deltage i masterclasses
  • Sparring med undervisere med speciale i BIM
  • Adgang til vores nye BIM laboratorium med bl.a. droner
  • Deltagelse i et regionalt BIM netværk
  • Samarbejder med bygningskonstruktørstuderende omkring implementering

I forløbet hjælper vi jer også igennem junglen af BIM programmer og kurser. Vi stiller med et hold af uvildige specialister, som ikke skal sælge noget.

 

Hvem kan deltage?

Få succes med BIM er målrettet arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører, byggeteknikere – og andre som arbejder med tegninger og planlægning af byggeprojekter. I får mest ud af forløbet, hvis I allerede har en basisviden om BIM. I kan dog også være med, hvis I kun lige er begyndt at snuse til det og skal til at købe programmer.

I skal være leder eller medarbejder i en SMV – dvs. en virksomhed med højst 250 medarbejdere og 350 mio. kr. i årlig omsætning.

Virksomheder, som vil være med, skal igennem en screening for at blive godkendt. Vi kan ikke på forhånd love, at alle interesserede virksomheder kan deltage i forløbet.

 

Hvad koster det at deltage?
Det er gratis at være med i Få succes med BIM – det koster kun den tid, I bruger på forløbet. Deltagere skal forvente at bruge ca. 65-75 timer over de 12 måneder, svarende til mindre end en arbejdsdag om måneden. Eventuelle udgiften til softwarelicenser dækker I selv.

 

Projekt Digital Vækstkultur
Få succes med BIM er det første forløb på Sjælland i det landsdækkende, 3 årige projekt Digital Vækstkultur. Digital Vækstkultur har til formål at øge kompetencen i SMV’ere inden for digitalisering og e-handel. EASJ står for kompetenceforløbene i region Sjælland. De næste forløb i 2018 og 2019 vil fokusere på bl.a. automation.

 

Bag Digital Vækstkultur står Erhvervsstyrelsen og Den Europæiske Socialfond. Samarbejdspartnere i Digital Vækstkultur er:

 

Læs mere om Digital Vækstkultur her

 

den-europaeiske_socialfond

DVK_forprint_neg4

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Jonas Lynge Nielsen
BIM Task Force
50 76 28 48 - jnie@easj.dk


Lars Arnfred
Projektleder
50 76 28 11 - laar@easj.dk

Tilmelding

TILMELD DIG HER , så kontakter vi dig snarest. Tilmeldingen er ikke bindende.