Kom ud i verden

‘Kom ud i verden’ er din mulighed for at tage på udveksling i et andet land. Enten som praktikstuderende eller med et studieophold.

Som studerende på en af EASJ’s uddannelser har du en lang række af muligheder for at tage et studie- eller praktikophold i udlandet. Under ‘Kom ud i verden’ kan du læse om, hvordan du skal forberede dig, hvad du skal overveje, og hvordan du ansøger. Det er altså her du kan starte og finde svarene på mange af de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit udlandsophold.

Praktik og studieophold i udlandet
Som studerende hos Erhvervsakademi Sjælland, EASJ, har du mulighed for at komme på udveksling mange steder i verden. Fra Akademiets side anbefaler og støtter vi i videst muligt omfang vores studerendes interesse for at komme på udveksling. Foruden det faglige udbytte, som et udvekslingsophold vil give, vil de fleste studerende opleve, at et udvekslingsophold giver en utrolig værdifuld personlig udvikling, man vil få sit verdenssyn sat i perspektiv, og så oplever de fleste også, at de hjemlige himmelstrøg pludselig ses i et helt andet perspektiv.

Der er meget at vinde igennem et udvekslingsophold: Et udvekslingsophold er en stor og uforglemmelig oplevelse.

Når du begynder at overveje et udvekslingsophold er der meget at tænke over. Hvor skal jeg hen? Hvad koster det ? Hvor skal jeg bo? etc.

Det vigtigste er dog, at du er ude i god tid, hvilket i praksis betyder, at du bør begynde på din planlægning ½ -1 år før selve opholdet.

Du kan i princippet vælge 2 former for udveksling: Praktik- eller studieophold. Og hertil kommer dit valg imellem, om det skal være inden for EU eller uden for EU.

I venstremenuen på denne side kan du finde vej til svarene på de fleste af dine spørgsmål og få hjælp til planlægningen af dit ophold.

I downloads-boksen til venstre kan du se, hvilke institutionelle partnere vi har i udlandet.

 

ERASMUS

Se flere nyheder