Kontakt

DOWNLOADS

Leisure Management

Med en bacheloruddannelse i Leisure Management er der rigtig gode muligheder for at få attraktive jobs inden for musik-, event- og kulturindustrien

Leisure Managementuddannelsen er en mellemlang videregående  professionsbacheloruddannelse, som retter sig mod oplevelses- og fritidsindustrien. Uddannelsen giver dig mulighed for enten at  fokusere bredt på oplevelsesindustriens mange forskelligartede  virksomheder eller for at specialisere dig inden for en specifik  delbranche i oplevelsesindustrien.

Her kan du arbejde
Med en bacheloruddannelse i Leisure Management er der rigtig gode muligheder for at få de attraktive jobs inden for musik-, event- og kulturindustrien.

Dimittender fra Leisure Management bliver klædt godt på og får de bedste forudsætninger for at styre de forskellige processer sikkert i hus, så publikum får en god oplevelse, hvad enten det gælder en festival, et sportsarrangement, en koncert eller en anden type arrangement.

Du kan eksempelvis blive:

  • Event Manager
  • Tourism Manager
  • Sports Manager
  • Hotel Manager
  • Arts & Culture Manager
Noget af det bedste ved uddannelsen er det internationale netværk, man får. På grund af min BLM-studietid kender jeg i dag folk over hele verden.
Stine Linde, BPA Leisure Management, er i dag underviser og projektleder.

Ansøg

Find ud af hvor og hvordan du ansøger Klik her

UDDANNELSESMULIGHEDER

Her udbydes uddannelsen

Fakta om uddannelsen

Titel: Leisure Management (PBA)
Varighed: 3½ år
Semestre: 7
ETCS: 210