Menu

Masser af jobmuligheder i region Sjælland

Projektet ’Kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder’ har således gennem de sidste to år etableret nye uddannelsessamarbejder mellem Region Sjællands uddannelsesinstitutioner og produktionsvirksomheder. Uddannelsessamarbejderne består bl.a. i at etablere virksomhedspraktik for de studerende.

Erhvervsakademi Sjælland, RUC, University College Sjælland og Biopeople er afsendere på Facebook – kampagnen. De tre institutioner har i projektperioden samarbejdet med flere af Regionens virksomheder, herunder Novo Nordisk, Kalundborg og Statoil Refining Denmark, ligeledes Kalundborg, DBI Plastic, Stenlille og Royal Unibrew, Faxe.

SE FILMEN OM EASJ’s MULTIMEDIEDESIGNSTUDERENDE I VIRKSOMHEDSPRAKTIK I DBI PLASTIK – KLIK HER:

OM PROJEKTET
Kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder er et projekt i Region Sjælland, der skal etablere en samlet model for levering af kvalificeret arbejdskraft til regionens virksomheder, gennem en integreret,helstøbt og vedvarende indsats fra både uddannelsesinstitutioner og virksomheders side. Der skal etableres nye uddannelsessamarbejder mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Region Sjælland med deraf følgende øget tilgængelighed af kvalificeret arbejdskraft fra henholdsvis EASJ, UCSJ og RUC.

Projektets primære målgruppe er unge studerende i Region Sjælland, der enten er i gang med en videre-gående uddannelse eller overvejer at påbegynde en videregående uddannelse, rettet mod produktionsindustrien i Region Sjælland. Projektet ledes af en styregruppe, hvis medlemmer repræsenterer de deltagende parter, dvs. uddannelsesinstitutionerne samt Novo Nordisk Kalundborg og Statoil Refining Denmark. Biopeople, Denmarks Life Science Cluster varetager projektadministration og kommunikation.

Kontakt på EASJ om projektet: Udviklingschef Jens Lautrup Nørgaard: 50762606 / JLN@easj.dk

Masser Af Job Muligheder Easj Sjaelland

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X