Menu

Ny akademichef i EASJ Næstved vil styrke de gode relationer

Siden starten af november 2016 har Line Hansen fungeret som konstitueret akademichef på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Næstved. Nu er den nyudnævnte akademichef klar til at se fremad: Line Hansen brænder for at gøre en forskel for de studerende og samtidig styrke kvaliteten i de tætte relationer til det lokale erhvervsliv.

Den nyudnævnte akademichef på EASJ Næstved er tidligere studieleder for uddannelserne Handelsøkonom, Finansøkonom, Datamatiker og Commerce Management på EASJ Næstved. For Line Hansen handler det om at styrke relationen mellem EASJ, de studerende og aftagerne.

”Det er vigtigt, at de studerende oplever kvalitet og aktualitet i undervisningen, og vi skal blive bedre til at være agile i forhold til arbejdsmarkedet, fordi det er i konstant forandring,” fastslår Line Hansen.

Klæder studerende på til job
”Generelt er EASJ kendetegnet ved et højt fagligt niveau, og vi tilstræber størst mulig kontakt med erhvervslivet, så vores uddannelser er så praksisnære som muligt. I Næstved har vi hele tiden haft fokus på, at vores studerende skal ud i job. Vores metode er, at vi er tæt på de studerende og tæt på erhvervslivet,” siger hun.

Lokal korpsånd i Næstved
Udover fokus på den direkte relation mellem de studerende, underviserne og erhvervslivet, fremhæver den ny akademichef den tydelige korpsånd i byen.

”Det mærker vi ved, at Næstved stiller op for os, og vi bidrager ved hjælp af sponsorater og samarbejder gennem for eksempel basket, fodbold og i forskellige udviklingsprojekter. Vi har deltaget under Kulturnatten og har bidraget med at bringe Forskningens Døgn til Næstved,” siger EASJ Næstveds akademichef.

Synliggør kvalitet
Med disse gode relationer i gang fremhæver Line Hansen, at EASJ skal blive bedre til at synliggøre kvaliteten og udbyttet for både uddannelsesinstitutionen og det lokale erhvervsliv:

”Samarbejder mellem virksomheder og EASJ Næstved giver gevinst på længere sigt. Det vil betyde bedre dimittender og stærkere arbejdskraft,” forklarer hun.

”Med Line har vi fået en erfaren og topmotiveret chef, der brænder for uddannelse, de studerende og for at styrke samarbejder med aftagere på både det finansielle, byggetekniske og det merkantile område,” udtaler rektor Ulla Skaarup udtaler.

”Virksomheder, der har haft vores studerende i praktik, melder tilbage, at vi har dygtige studerende, ” fastslår Line Hansen, ”så vi er godt på vej.”

Line Easj Naestved

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X