Menu

Ny ressourcedirektør på Erhvervsakademi Sjælland

Med en markant karriere bag sig faldt valget på Rasmus Aare Nielsen til at varetage den nyoprettede funktion som Erhvervsakademi Sjællands ressourcedirektør. På EASJ får han det overordnede ansvar for økonomi, løn, HR, bygningsservice og nybyggeri, indkøb og IT. Med kontorplads i både Næstved og Køge ser Rasmus Aare Nielsen frem til at bidrage med at brande EASJ regionalt og lokalt.

Med en uddannelsesbaggrund som cand. polit. og med sin brede erfaring fra uddannelsesverdenen som henholdsvis ressourcedirektør på erhvervsskolerne NEXT og CPH WEST, samt forskellige lederstillinger på KU Science og i Region Sjælland, er Rasmus Aare Nielsen ivrig efter at komme i gang.

Løftestang for det regionale erhvervsliv
Ledelse, økonomi, fremdrift og bredt samarbejde er nøgleord for den nye ressourcedirektør.
”Det tiltalte mig, at EASJ har ambitioner. Bare tag byggeplanerne som et eksempel. Byggerierne samler og muliggør nye samarbejdsflader e på tværs af uddannelser, der både vil gavne vores studerende og vores erhvervsliv. Vi skal blive den foretrukne uddannelsesinstitution for erhvervslivet,” udtaler Rasmus Aare Nielsen.

Vi bliver stærke sammen: vi skal optimere og vælge fælles løsninger
Den ny ressourcedirektør er også optaget af at skabe fælles løsninger, samt udvikle og optimere den daglige drift.
”Det er vigtigt at have en ressourcedirektør, der kan samle og styre. Fokus vil især være på byggeprojektet i Roskilde og på optimering af de administrative processer samt anvendelsen af Erhvervsakademi Sjællands ressourcer,” udtaler rektor Ulla Skaarup.

Rasmus Aare Nielsen tiltrådte i den nyoprettede stilling i januar 2017. Rasmus bor i Ringsted med sin hustru og tre drenge. Privat bruger han fritiden sammen med familien og på rejser, skiløb og tennis.

 

Rasmus Aare Nielsen549

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X