Sverri Hammer – Inspiration for ledere

Kære ledere,

Den 21. november kan du møde lektor og forfatter m.v. Sverri Hammer til et eftertænksomt foredrag om meningsskabelse. Det sker på EASJ Nykøbing F.

Det er gratis, og du er velkommen til at tage en ven eller kollega med. Erhvervsakademi Sjælland giver kaffe, foredrag og mulighed for inspirerende dialoger om ledelse.

En af de mest spændende ledelses- og organisationsteoretikere er amerikaneren Karl Weick. Han kan være svær at forstå, men når man først har stiftet bekendtskab med ham er det svært at være upåvirket heraf.

Weick vender vores traditionelle forestillinger om, hvad ledelse og organisering er på hovedet: Strategi er efterrationaliseret held, handling bør komme før analyse, organisation er intet mens organisering er alt m.v.

Glæd dig til en tankevækkende, inspirerende og underholdende formiddag i Weicks forunderlige univers, hvor Sverri Hammer udfolder Weicks fascinerende tanker.

470x176_sverrihammer

Sverri Hammer er en erfaren underviser, foredragsholder og konsulent. Han har bl.a. skrevet den anmelderroste bog “Meningsskabelse, organisering og ledelse – en introduktion til Weicks univers” sammen med James HøpnerHvornår
Den 21. november kl. 9-11

Hvor
I auditoriet, bygning K, Bispegade 5, 4800 Nykøbing

Hvordan
Tilmeld dig senest torsdag den 17. november til Lisa Vraadal på e-mail: LIVR@EASJ.DK

tilmeld-blok