Menu

Team Relocations fik gode ideer fra Innovation Camp

Studerende fra Erhvervsakademiet Sjælland indenfor uddannelsen Bachelor i International Handel og Markedsføring fra Roskilde and Næstved har netop afsluttet deres Innovation Camp. Opgaven var at supportere virksomheden Team Relocations med nye forretningsideer og måder at sælge deres services på til firmaer, der ønsker at udstationere deres medarbejdere i udlandet i kortere eller længere tid. Totalt var der 64 studerende, der tiltog aktivt I projektet Innovation Camp, en blanding af internationale og danske studerende, opdelt i 13 grupper. Grupperne har udført et rigtig godt arbejde var svaret fra vores kontakt hos Team Relocations Louise Langkjær, hun var dommer ved voteringen af gruppernes præsentation til allersidst.

Team Relocation
En kort beskrivelse af det firma, som de studerende fra uddannelsen Bachelor International Handel og Markedsføring arbejde for: “Team Relocations is a trusted and experienced international relocation and move management company. Whether you’re moving to Singapore or Paris, we are here to make the relocation as smooth and simple as possible.” Local expertise; Global coverage. With 34 operating locations across 13 countries, we have the knowledge and coverage to facilitate any relocation. Wherever you are based, we will provide you with a single point of co-ordination to work with you throughout the process.”

picture2

 picture1

Innovation Camp
Hvorfor er Innovation Camp et obligatorisk element I uddannelsen Business International Handel og Markedsføring? Det er den fordi, den akademiske del hvor du lærer om teorier og modeller og brug af disse i praksis hos en virksomhed ikke længere er nok, virksomheder ansætter i dag i lige så høj grad studerende, som er i stand til at være kreative og tænke ud af boksen og komme op med nye innovative ideer.

Hvordan skaber man et kreativt miljø på en skole eller i en virksomhed, hvor de studerende eller medarbejderne kan komme op med nye forretningsideer. Dette er en disciplin på lige fod med alt andet, som du kan lære, og dette er der et lille udvalg af lærere på Erhvervsakademiet specialister I at udføre. Disse færdigheder kommer til anvendelse, når vi gennemfører Innovation Camp med de studerende.

Der var mange gode forretningsideer
Alle 13 grupper have en stor vifte af gode forretningsideer til brug hos Team Relocations.  De fleste ideer kan kategoriseres som forslag indenfor: salg til nye kundegrupper, hvordan man forbedrer sin hjemmeside og forslag til apps, forslag til nye marketing/kommunikation kampagner og sociale events samt anvendelse af velgørenhed, re-cycling og bæredygtighed, der samtidig kan være med til at fremme firmaet branding.

Louise Langkjær fra Team Relocations var positiv overrasket over den indsats, som de studerende havde lagt for dagen i denne Innovation Camp. Louise var især glad for antallet og forskelligheden i de nye ideer, som hun blev præsenteret for, og nogle af ideer var ifølge Louise mulige at implementere straks.

Præsentationerne af de mange nye ideer foregik på Resourcecity, Næstved:
Denne sidste dag for denne Innovation Camp foregik hos Resourcecity i Næstved. Resourcecity var så venlige at låne os deres lagerbygning gratis I hvilken de studerende præsenterede deres kreative ideer overfor Team Relocations. Den kommercielle pris gik til den gruppe, som havde udfærdiget en komplet forretningsplan ift. en helt ny kundegruppe. Den kreative pris gik til den gruppe, hvis primære ide var velgørenhed, genbrug og bæredygtig forretning på en ny kreativ måde. Til sidst var der en pris til den gruppe, som havde den bedst planlagte og sjove præsentation af deres forretningsideer.

 

 

Deltagere fra Erhvervsakademiet Sjælland, Roskilde og Næstved

Bachelor International Handel og Markedsføring: Internationale og danske studerende

Adjunkt & forfatter til artikel: Helle Margrethe Bøje Thomsen

Adjunkt:  Tinashe Wellington Nyamukapa

Adjunkt: Anine Thomsen

 

Team Relocations: Deltager fra: Global Account Management & Development, Louise Langkjær

 

 

Innocamp 2017

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X