Menu

Tre førstepladser ved DM i Entreprenørskab

Ved regionsfinalen i DM i entreprenørskab den 9. maj gik det rigtigt godt for Erhvervsakademi Sjælland! EASJ endte med at vinde tre kategorier ud af fire. Vinderne var start-up-grupperne HEXIO og Æbleuniverset, begge fra EASJ Næstved samt Sunde Måltider fra EASJ Roskilde.

Samlet vinder har allerede kunder
Dagens samlede vinder på tværs af kategorierne blev HEXIO fra Datamatiker i Næstved. HEXIO har lavet Artifacto, et sagsstyringssystem udviklet til konserveringscentre. Systemet assisterer med at holde styr på sager, arbejdsopgaver, kunder og dokumentation. Det er i dag opgaver, som er meget tidskrævende. Fremover kan konservatorerne derfor koncentrere sig om at bevare Danmarks kulturarv, mens Artifacto klarer hele sagsstyringen. Artifacto har allerede den første betalende kunde og systemet fik meget positiv opmærksomhed fra en af dommerne fra Microsoft, da det bygger på den nyeste teknologi og allerede er klar på fire sprog med mulighed for at udbyde det på endnu flere sprog. Således ser HEXIO ud over Danmarks grænser og har allerede planlagt at deltage på en messe, hvor de skal nå kunder i resten af Norden.

reg-entre-2017-1

 

 

 

 

 

 

 

 

De stolte vindere fra HEXIO med vinderchecken

Videre til den nationale finale på Børsen
Vi fik 5 ud af 6 pladser videre til DM i Entreprenørskab, som finder sted 1. juni i børssalen på Børsen i København. Her dyster 20 hold fra hele landet om årets titel som mest entreprenante uddannelsesinstitution. Erhvervsakademi  Sjælland stiller med to hold fra EASJ i Næstved og tre hold fra EASJ i Roskilde.

I regionsfinalen deltog fra EASJ 12 hold fra Iværksættervalgfaget på Markedsføringsøkonom, 5 hold fra Iværksætterfaget på Handelsøkonom og 4 Hold fra valgfaget Lean Start Up, som udbydes på til både Innovation & Entreprenørskab (professionsbachelor) og Datamatiker.

reg-entre-2017-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Æbleuniverset fra EASJ i Næstved

Reg Entre 2017 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X