Kontakt

Efteruddannelseschef
Anders Kold
50 76 26 24
anko@easj.dk

Firmakurser – få et tilbud!

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse.

Få matchet jeres behov

Med et tilpasset firmakursus hos Erhvervsakademi Sjælland får din virksomhed mulighed for at:

  • Uddanne flere medarbejdere på samme tid
  • Få et skræddersyet kursus eller uddannelse tilpasset jeres konkrete behov
  • Vælge det tidspunkt og sted, der passer jer bedst
  • Opnå økonomiske besparelser
  • Skabe et fælles afsæt for medarbejderne
  • Få undervisning på dansk eller engelsk

Vores virksomhedstilrettede forløb tager udgangspunkt i din forretnings og organisations udfordringer, mål og behov. Og så forstyrrer vi lige tilpas: Vores uddannelseskonsulenter har så mange års erfaring i sparring virksomheder, at vi kan stille de skarpe spørgsmål, der bringer jer videre til jeres må gennem udvikling og uddannelse af jeres medarbejdere på dne mest effektive måde. Vi har et tæt samarbejde med Region Sjællands virksomheder og vi har stor erfaring med at sammensætte specifikke og målrettede kompetenceforløb.

Alle vores uddannelser er baseret på, at al læring og teori er tæt knyttet til praksis – de nye kompetencer, værktøjer og viden, som medarbejderne får den ene dag i undervisningen, bruger de aktivt til at skabe værdi og resultater for din virksomhed den næste dag!

Lad os tage en uformel dialog om din virksomheds mål og hvordan vi kan hjælpe med at nå dertil.

  • Kontakt uddannelseskonsulent Else Kähler på 5076 2844 / elka@easj.dk og få en snak om mulighederne for din virksomhed

 

au diplom easj efteruddannelse 2015

 

Erhvervsakademi Sjælland udbyder efteruddannelse på Akademiniveau og Diplomniveau i hele regionen og en løbende dialog med dansk erhvervsliv i vores udviklingsarbejde og kvalitetsopfølgning.

Under ‘Efteruddannelser’ har du mulighed for at se, hvilke efteruddannelsesaktiviteter, der kan tilrettelægges fleksibelt i samarbejde med dig og din virksomhed.

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om tilpassede uddannelsesforløb, og mulighederne for økonomisk støtte, er du meget velkommen til at kontakte os.

HOLDOVERSIGT

Uddannelsestrappe

Brochure

Se flere nyheder