Menu

Årets EASJ-praktikvinder er fundet

Årets EASJ-praktik er kåret! Simon Ravn Petersen, der studerer Jordbrugsteknolog, og hans praktikvirksomhed, miljø- og ingeniørfirmaet DGE i Næstved, løb med årets titel. Forude venter DM-finalen i LEGO House den 16. maj.
Simon Ravn Petersen, 23, studerer Jorbrugsteknolog på EASJ’s afdeling i Slagelse og har i foråret tilbragt de obligatoriske 10 ugers praktik i miljø- og ingeniørvirksomheden DGE’s afdeling i Næstved. Simon havde så god en oplevelse i DGE, at han nominerede virksomheden til prisen ‘Årets EASJ-praktik’ – og det resulterede i en sejr til Simon og DGE!
Leder af DGE’s Næstved-afdeling, Tenna Olsson, blev glædeligt overrasket over Simons nominering af DGE: -“Vi kendte intet til nomineringen, før vi blev ringet op forleden og fik overbragt de gode nyheder. Det har været en fornøjelse at have Simon i praktik, han er meget selvkørende – og vi har da også ansat ham som studentermedarbejder en dag om ugen, efter hans praktik sluttede.”
Simon Ravn Petersen fortæller, hvorfor han nominerede sin praktikplads: -“DGE gav mig ansvar fra start og Mikkel Roed Haupt, som har været min sidemakker, har været supergod til at oplære mig undervejs”.
Onsdag den 16. maj skal Simon sammen med landets øvrige erhvervsakademiers vindere dyste om titlen til Årets Erhvervsaakdemipraktik i Danmark. Finalen afhodles i det nye LEGO House i Billund.
Simon Ravn Petersen er færdig med den to-årige uddannelse til jordbrugsteknolog til sommer. Erhvervsakademi Sjælland er det eneste sted, man kan læse den to-årige videregående uddannelse i hele det østlige Danmark.
Årets EASJ-praktikvirksomhed, DGE, er et miljø- og ingeniørfirma, med fokus på bl.a. miljømåling og bæredygtig udvikling. Virksomheden er etableret i hele Nordeuropa og har flere kontorer i Danmark.
Fra venstre: Simon Ravn Petersen, Tenna Olsson fra DGE og EASJ’s rektor Ulla Skaarup.

 

Aarets Easj Praktik 2018 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X