Menu

E-koncept-studerende får legat

50 % af alle sko købt på nettet bliver sendt retur, fordi de viser sig at være fejlkøb. E-koncept-studerende, Cecilie Lisberg, på Erhvervsakademi Sjælland i Køge har fået et legat på 48.000 kroner til at videreudvikle en løsning, der skal gøre det nemt for forbrugeren at finde sko i den rette størrelse på nettet.

29-årige Cecilie Lisberg, som studerer E-koncept-udvikling på Erhvervsakademi Sjælland i Køge, har netop modtaget et mikro-legat på 48.000 kroner til videreudvikling af sin virksomhed, Shoe My Feet. Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise står bag legatet.

Cecilie Lisberg har Shoe My Feet sammen med sin søster og far. Forretningsidéen er en online service rettet imod forbrugere, der har problemer med at finde sko i den rette størrelse, når de køber sko på nettet.

Applikationen, som er Shoe My Feets produkt, gør det muligt for forbrugeren at interagere og måle sine fødder, så det bliver muligt at bestille sko online, som passer netop deres individuelle sæt af fødder. Mikrolegatet skal bruges på at videreudvikle hjemmesidens Frontend, så det er nemt og attraktivt for forbrugeren at benytte sig af servicen.

Shoe My Feet er sat til at launche i efteråret 2015.

Udover familievirksomheden, Shoe My Feet, som Cecilie Lisberg var med til at grundlægge i foråret 2014, har hun også grundlagt firmaet Marketingme.dk sammen med sin søster, Caroline Linea Lisberg, i sommeren 2014.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X