Menu

EASJ nomineret til Den Socialøkonomiske Pris 2017

Byens Hus og den gamle byrådssal i Roskilde dannede rammen om prisuddelingen Den Socialøkonomiske Pris 2017. Salen var fyldt med stærke initiativer, og vi var blandt de 4 nominerede - for vores unikke tiltag med autismelinje på datamatikeruddannelsen.

Borgere i Roskilde har kunnet indstille kandidater til prisen, der er en del af Roskilde Kommunes socialøkonomiske strategi. Tanken er, at det skal blive mere attraktivt for iværksættere at etablere
socialøkonomiske virksomheder i kommunen. Årets finalister var Sct. Hans Have, Café Freunde Trekroner, EASJ i Roskilde for vores autismelinje på den videregående datamatikeruddannelse og Nørdmarked.

Men inden Advisory for Socialøkonomi kunne afsløre, hvem af de nominerede, der i år modtog prisen, holdt administrerende direktør i AskovFonden, Helle Øbo, en inspirerende tale, der  satte fokus på den sociale entreprenørånd, på at være nysgerrig på at møde mennesket dér hvor de er i deres liv, samt det rammende udtryk “fordi alle vinder, når ingen taber”.

Tillykke!
Sct. Hans Have vandt Roskilde Kommunes Socialøkonomiske Pris 2017! Juryens formand kunne også afsløre en nyoprettet pris, Juryens Særpris, som gik til Morten Søndergaard fra Nørdmarked for udviklingen af loppemarkedet med gadgets og andet, der særligt interesserer samlere.

 

Densocialokonomiskepris600x600

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X