Menu

Erhvervsakademi Sjælland bygger nyt i Køge

Ervervsakademi Sjælland opfører i løbet af 2018 og 2019 en ny undervisningsbygning i Køge. Bygningen skal være med til at styrke de unges muligheder for at tage en videregående uddannelse i Køge.  

”I byggeriet samles uddannelserne multimediedesigner, administrationsøkonom, logistikøkonom, serviceøkonom og digital konceptudvikling. Bygningen vil også huse et fablab, innovationsmiljø og et mediecenter. Studiemiljøet er designet, så det favner moderne undervisningsformer og tværfagligt samarbejde mellem de studerende. Bygningen bliver i tre etager og rummer i alt ca. 4.800 m2 til – siger Ressourcedirektør Rasmus Aare Nielsen”

”EASJ vil styrke samarbejdet mellem studerende, undervisere og virksomheder. Vi ønsker at invitere virksomhederne ind og styrke de små og mellemstore virksomheders digitale kompetencer og deres innovative tankegang og praksis. Derfor bygger vi nu et attraktivt studiemiljø, der er skræddersyet til at møde de rammer, der arbejdes under i erhvervslivet,” supplerer bestyrelsesformand for EASJ, Susanne Lundvald.

”Et nyt hus der samler de videregående uddannelser i Køge med fællesfaciliteter, der danner rammen om et moderne og praksisnært studiemiljø vil styrke EASJ’s position, så vi også i fremtiden bliver i stand til at tiltrække stærke studerende og medarbejdere til gavn for det private erhvervsliv, ” afslutter Rektor Ulla Skaarup.

Læs også artiklen om vores kommende Køge-bygning på Dagbladets hjemmeside.

 

Ny Easj Koege

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X