Menu

Ernæring

Lær at planlægge, optimere og lede produktion af ernæringsrigtige måltider

Akademiuddannelsen i Ernæring bliver du i stand til at planlægge og fremstille velsmagende ernæringsrigtige måltider, at udarbejde dagkostforslag, at udvikle mad- og måltidsproduktioner og at vurdere forskellige risici, der er ved mad- og måltidsproduktion. Desuden lærer du at planlægge og lede en rentabel mad- og måltidsproduktion, hvor der tages hensyn til forskellige behov.

Vidste du, at du med en uddannelse i ernæring bliver kvalificeret til at planlægge, lede og optimere produktion af ernæringsrigtige måltider i storkøkkener, kantiner og ligende i offentlige og private virksomheder?

Du kan vælge at tage hele uddannelsen eller nøjes med enkelte moduler. Tager du hele uddannelsen, tager den tre år, vægter 60 ETCS og svarer til ét års fuldtidsstudium.

Du skal følge valgfrie moduler svarende til 20 ECTS. Heraf mindst 10 ECTS inden for fagområdet for ledelse og højst 10 ECTS fra et andet fagområde. For de enkelte fag modtager du bevis for enkeltstående uddannelseskurser.

Bygger du ovenpå med et afgangsprojekt har du en fuld akademiuddannelse i ledelse.

Relevant erhvervsuddannelse eller ungdomsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring eller tilsvarende forudsætninger.

Vi samarbejder med

Titel

AU i Ernæring

ECTS

60

Niveau

Akademi (AK)

VALGFRI MODULER

INDLEDNINGSFAG

KONTAKT

Adjunkt
Udviklingskonsulent
+45 50762194
Roskilde
Uddannelseskonsulent
+45 50762844
Roskilde
Bioteknologi, procesteknologi og kemi
X
X