Menu

Finansiel rådgivning

Forståelse og indsigt i økonomi og finansiering

Akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning er for dig der ønsker at blive klædt på til et job inden for bank, realkredit, ejendomshandel eller revision. Med uddannelsen styrker du dine kompetencer gennem praksisnær og målrettet undervisning.

Du kan vælge mellem fire uddannelsesretninger:

  • Realkredit og bank
  • Ejendomsmægler
  • Revision
  • Ejendomsadministration

Har du gennemført denne videreuddannelse i finansiel rådgivning, har du fremadrettet mulighed for at blive certificeret som finansiel rådgiver eller for at tage uddannelsen til ejendomsmægler.

Vidste du, at akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning er skabt i samarbejde med flere råd og foreninger – og dermed er tilpasset branchens behov?

Du kan vælge at tage hele uddannelsen eller nøjes med enkelte moduler. Tager du hele uddannelsen, tager den tre år, vægter 60 ETCS og svarer til ét års fuldtidsstudium.

Akademiuddannelsen er skabt i samarbejde med Realkreditrådet, Forsikring og Pension, Dansk Ejendomsmæglerforening, Ejendomsforeningen Danmark, Foreningen Registrerede Revisorer og Finansrådet og er dermed tilpasset branchens behov. Uddannelsen er desuden den naturlige studiemæssige overbygning på en basisuddannelse inden for den finansielle sektor (Finansuddannelsen).

Du kan tage Finansiel Rådgivning her på Erhvervsakademi Sjælland, men EA Lillebælt er koordinatorskole på landsplan og står for al administration og optagelse på denne uddannelse.

Du skal derfor tilmelde dig her via >> FINANSTILMELDING.DK

Relevant erhvervsuddannelse eller ungdomsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring eller tilsvarende forudsætninger.

Vi samarbejder med

Titel

AU i Finansiel rådgivning

ECTS

60

Niveau

Akademi (AU)

Opret din egen PDF-brochure
Tilføj til PDF-brochure
Slet PDF-brochure
Dette vil slette hele din PDF-brochure...

KONTAKT

Konsulent for Efter- og videreuddannelse
Roskilde
Kursussekretær
Roskilde
Studievejleder
Næstved
X
X