Menu

Fuldtidsuddannelser

På EASJ kan du vælge mellem 25 videregående uddannelser, der åbner døre for dig til et fremtidsrettet job og en karriere i udvikling. Vores uddannelser er opbygget, så teori og praksis er tæt sammenvævet – alt, hvad du lærer, gør dig attraktiv for især det private erhvervsliv.

Studiemiljøet på vores uddannelser er internationalt, og du har mulighed for at læse en del af uddannelsen på de universiteter, vi samarbejder med i hele verden. Vi er tæt på erhvervslivet og indgår partnerskaber omkring udvikling af uddannelsernes indhold, praktikophold og caseforløb. Det giver relevans og praksisnærhed. Det faglige niveau og dine ambitioner i samspil sikrer, at vi styrker både din og virksomhedernes konkurrenceevne. Hos os lærer du af erhvervslivet. Og de lærer af dig. Det er uddannelse tæt på job.

Vi udbyder 25 tekniske, sundhedsfaglige og merkantile fuldtidsuddannelser, der varer mellem 2-3 ½ år. 18 uddannelser er på akademiniveau og de øvrige syv er på professionbachelorniveau (PBA). Flere af PBA’erne kalder vi for TOP UP-uddannelser, idet de bygger et niveau oven på din akademiuddannelse. En TOP-UP kan du altså først vælge, hvis du har færdiggjort en af vores to-årige fuldtidsuddannelser.

Herunder kan du klikke dig rundt i listen med fuldtidsuddannelser:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X