Menu

Efteruddannelse til dig for 10.000 kroner – gratis!

Gratis efteruddannelse! Det lyder næsten for godt til at være sandt – men det er skam helt reelt! Er du faglært eller ufaglært? Er du i job – og ikke selvstændig? Vil du gerne stå fagligt stærkere i dit job?…

Gratis efteruddannelse!
Det lyder næsten for godt til at være sandt – men det er skam helt reelt!

  • Er du faglært eller ufaglært?
  • Er du i job – og ikke selvstændig?
  • Vil du gerne stå fagligt stærkere i dit job?

Så kan du vælge efter- og videreuddannelse på akademi- og diplomniveau og få betalt helt op til 10.000 kroner af udgiften – hvert år fra nu og frem til 2021. Men gør det i dag, da det er først-til-mølle, der gælder!

Tilmeld dig et eller flere fagmoduler på akademi- eller diplomniveau her.

Bemærk: Når du tilmelder dig, skal du huske at downloade en tro- og loveerklæring, underskrive og uploade den i tilmeldingen – det er ganske nemt og forklaringen står i tilmeldingsformularen.

Har du allerede tilmeldt dig efteruddannelse i efteråret 2018, kan du også gøre brug af omstillingsfonden! Du skal blot udfylde og indsende tro- og loveerklæringen til efteruddannelse@easj.dk – husk at skrive i erklæringen, at du allerede er tilmeldt.

Du kan downloade tro- og loveerklæringen i forvejen her.

Spørgsmål?
Kontakt os med det samme, hvis du har spørgsmål til, hvordan du kan få del i tilskuddet på de 10.000 kroner til din efteruddannelse:

Baggrund for tilskud fra Omstillingsfonden
Fra 1. august 2018 kan du med tilskud fra Omstillingsfonden gå i gang med, eller fortsætte på din akademi- eller diplomuddannelse. Fonden dækker udgiften til din efter- og videreuddannelse helt op til 10.000 kroner fra i år til og med 2021.

Bemærk: Du kan kun modtage 10.000 kr. i tilskud fra Omstillingsfonden én gang pr. kalenderår.

 

Tilskud Omstillingsfond Au Easj 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X