Menu

Mine drømme kan gå i opfyldelse

Uddannelsesstationens ankomst til Nykøbing F. har allerede gjort en stor forskel for én kommende studerende: Palina Stangeland glæder sig til at komme i gang på fuldtidsuddannelsen til produktionsteknolog på Erhvervsakademi Sjælland til september.

En tidligere kollega og et radiospot hos Radio Sydhavsøerne gjorde Palina Stangeland opmærksom på, at drømmeuddannelsen fra Erhvervsakademi Sjælland pludselig var kommet tættere på hende.

“Mange plusser kan gå i opfyldelse for mig nu. Det var afgørende for mig, at jeg nu har mulighed for at tage min uddannelse tæt på min familie og arbejdsplads hos Nordic Air Filtration A/S. Det giver en helt anden fleksibilitet for mig. Desuden er der så mange produktionsvirksomheder på Lolland-Falster og omegn, så praktik- og jobmulighederne må være mange for os kommende produktionsteknologer,” siger Palina Stangeland.

Ser frem til at komme i gang
Vejen til den korte videregående uddannelse har ikke været så direkte for Palina. Med en baggrund som kontoruddannet og 10 år i autobranchen med ansvar for koordinering og projektledelse brændte hun pludselig for nye udfordringer.

“Jeg er bidt af processer, så glæder mig meget til at blive klogere på produktudvikling og materialer, men også til at få processer til at løbe bedst muligt. Det bliver spændende at kombinere mine erfaringer med ny viden,” siger Palina Stangeland.

Stadig ledige pladser i Nykøbing F.
Det er stadig ledige pladser på produktionsteknolog og de øvrige to uddannelser i Nykøbing F., markedsføringsøkonom og multimediedesigner. Vi opfordrer derfor til, at man holder sig orienteret på easj.dk, hvor listen løbende bliver opdateret.

Åbent hus 6. august
Mandag den 6. august fra klokken 16-19 har man mulighed for at kigge nærmere på studiemiljø og stille spørgsmål man måtte have til eksempelvis uddannelserne.

Palina Stangeland600x600

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X