Menu

Fødevarekemi

Kend din fødevarekemi

Få indsigt i kemiske sammensætninger og egenskaber.

På modulet Fødevarekemi lærer du at vurdere den kemiske struktur af komponenter og deres funktion i fødevarer, du bliver i stand til at vurdere kemiske ændringer ved bearbejdning og opbevaring, og du får kendskab til de kemiske strukturer og funktionelle egenskaber af forskellige fødevarer, så du kan deltage professionelt i fremstillingen og udviklingen af dem.

Du får viden om:

Den kemiske struktur og de funktionelle egenskaber af:

  • Vand
  • Protein
  • Kulhydrater
  • Lipider
  • Vitaminer og mineraler
  • Tilsætningsstoffer
  • Funktionelle ingredienser
Der er ikke åbent for tilmelding pt.
Adgangskrav

Gymnasial uddannelse eller relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring.

Økonomi og tilskud
Titel Fødevarekemi
ECTS point 10
Niveau Akademi (AK)

Bioteknologi, procesteknologi og kemi
X
X