Menu

Fødevareteknologi

På modulet Fødevareteknologi får du et bredt kendskab til fødevarekemi, konservering og forskellige fremstillingsprocesser inden for fødevareproduktion.

Brug dette som fundament til at udbygge din viden om en konkret produktion, så du kan specialisere dig inden for en ønsket produktionstype.

Du får viden om:

  • Råvarers kvalitet og funktionalitet
    • kvalitet af animalske, vegetabilske eller marine råvarer
    • ændringer i råvaren under lagring og fremstilling
    • udvalgte tilsætningsstoffer og  deres funktionalitet
  • Konserveringsmetoder
    • de konserverende princippers betydning for holdbarheden
    • hurdle effekten
  • Lovgivning
    • mærkningsreglerne
    • regler for anvendelse og mærkning af tilsætningsstoffer
Der er ikke åbent for tilmelding pt.
Adgangskrav

Gymnasial uddannelse eller relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring.

Økonomi og tilskud
Titel Fødevareteknologi
ECTS point 10
Niveau Akademi (AK)

Bioteknologi, procesteknologi og kemi
X
X