Menu

Hygiejne- og rengøringsteknologi – Udvidet

Rengøring og hygiejne inden for fødevareproduktion.

Modulet hygiejne og rengøringsteknologi – udvidet kvalificerer dig til at analysere og vurdere hygiejniske metoder og principper med henblik på planlægning og valg af relevante rengøringsmetoder, desinfektionsmetoder og desinfektionsmidler i eksempelvis fødevareproduktion og andre produktionsvirksomheder. Du lærer hvilke rengørings- og desinfektionsteknikker der er bedst efter omstændighederne og i fagligt og tværfagligt samarbejde at vurdere resultatet af en rengøringsopgave.

Du får viden om:

  • Rengørings- og desinfektionsmidlers kemi
  • Produktionshygiejne
  • Brancherelevante rengørings- og desinfektionsmetoder
  • Lovkrav
  • Vurdering og planlægning af hygiejnisk og rengøringsvenligt byggeri
Holdoversigt og tilmelding

02/05/2017

Roskilde 1

08:00 - 14:00

 
Adgangskrav

Gymnasial uddannelse eller relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring.

Økonomi og tilskud

Hvis du er over 25 år, i job og vil efteruddanne dig sideløbende med dit arbejde kan du evt. søge Statens Voksenuddannelsesstøtte.
Perioden med SVU til uddannelse er 40 uger. Du kan få SVU i mindst en og højst 40 uger omregnet til heltid.
Betingelsen er, at du som ansat eller selvstændig har haft 26 ugers beskæftigelse på din nuværende arbejdsplads. Fleksjob, skånejob og servicejob tæller også med. Det samme gør perioder, hvor du har modtaget SVU eller VEU-godtgørelse.
Tidligere udbetalt SVU kan trække fra i de 40 uger, du højst kan få SVU i.
Som udgangspunkt kan du ikke søge SVU, hvis du i forvejen har en videregående uddannelse.

Du kan læse mere om økonom og tilskud her

 

Titel Hygiejne- og rengøringsteknologi - Udvidet
ECTS point 10
Niveau Akademi (AK)

Bioteknologi, procesteknologi og kemi
X
X