Menu

Mikrobiologi

Grundlæggende viden på det mikrobiologiske område

Deltag i løsning af problemstillinger inden for mikrobiologi i produktionen.

Modulet Mikrobiologi omfatter grundlæggende viden inden for mikrobiologi og mikrobiologi i produktionen.

Du får viden om:

  • Bakteriers og svampes morfologi, fysiologi og vækstkrav
    • Patogene mikroorganismer
    • Indikatorbakterier
    • Fermenteringsorganismer
  • Mikrobiologiske arbejdsmetoder i laboratoriet
    • Aseptisk arbejde
    • Pladespredning
    • Mikroskopi
    • ATP og kontaktplader
  • Mikroorganismer i fødevareproduktionen
    • Fermentering
Holdoversigt og tilmelding

19/10/2017

Roskilde 1

15:30 - 19:30

3200,-

 
Adgangskrav

Gymnasial uddannelse eller relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring.

Økonomi og tilskud
Titel Mikrobiologi
ECTS point 10
Niveau Akademi (AK)

Bioteknologi, procesteknologi og kemi
X
X