Menu

Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

16-11-2018
HF-elever Ser Ind I Fremtiden

HF-elever ser ind i fremtiden

HF-elever fra VUC og gymnasier fik det voksne studieliv ind under huden igennem flere dage på Erhvervsakademi Sjællands uddannelser – bl.a. som kemikere og produktionsteknologer. Brobygning er et optimalt afsæt for, at unge vælger den uddannelse, der matcher deres drømme og faglige nysgerrighed første gang.
Læs mere
31-10-2018
Roskildes Nye ’uddannelsesby’ Indviet

Roskildes nye ’uddannelsesby’ indviet

Tirsdag den 30. oktober markerede Erhvervsakademi Sjælland officielt indvielsen af den ny afdeling på Maglegårdsvej 2 i Roskilde. For første gang i EASJ's historie samles afdelingens 1450 studerende fra de videregående it-tekniske, merkantile og tekniske uddannelser på én adresse, som med moderne bygninger i grønne omgivelser udgør en lille 'uddannelsesby'.
Læs mere
08-10-2018
Blåstempling Af EASJ

Blåstempling af EASJ

Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) har fået en positiv institutionsakkreditering fra Danmarks Akkrediteringsinstitution. Akkrediteringen er det synlige bevis på, at EASJ kvalitetssikrer sine uddannelser på en optimal måde. Godkendelsen af EASJ’s kvalitetssystem er et godt afsæt for erhvervsakademiets fortsat målrettede indsats for praksisrettet uddannelse og vækst i regionen, siger rektor Ulla Skaarup.
Læs mere
06-09-2018
Papir På Lederevnerne

Papir på lederevnerne

På Center for Diplomledelse Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) var stoltheden blandt 31 ledere og deres familier til at føle på. Mandag eftermiddag i Køge fik de nemlig overrakt det synlige bevis på, at de gennem næsten tre år har arbejdet sig frem til Diplomuddannelsen i ledelse - sideløbende med deres job.
Læs mere
29-08-2018
Kalder Fremtidens Oplevelseseksperter

Kalder fremtidens oplevelseseksperter

Mange vil umiddelbart opfatte uddannelsen til serviceøkonom som en vej, der åbner få døre inden for servicebranchen. Det indtryk ligger langt fra den virkelighed Patrick Rasmussen og hans medstuderende befinder sig i på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Køge: Det handler om muligheder, om learning by doing og om at skabe oplevelser og service på højt plan.
Læs mere
31-07-2018
Mine Drømme Kan Gå I Opfyldelse

Mine drømme kan gå i opfyldelse

Uddannelsesstationens ankomst til Nykøbing F. har allerede gjort en stor forskel for én kommende studerende: Palina Stangeland glæder sig til at komme i gang på fuldtidsuddannelsen til produktionsteknolog på Erhvervsakademi Sjælland til september.
Læs mere
27-07-2018
Flere Unge Siger Ja Til EASJ

Flere unge siger ja til EASJ

Den 28. juli får 1442 kommende studerende at vide, at de er blevet optaget på en af Erhvervsakademi Sjællands videregående fuldtidsuddannelser. Det svarer til en stigning på 5% i forhold til sidste år. De studerende fordeler sig pænt ud på alle afdelinger og uddannelserne. En udvikling rektor glæder sig over.
Læs mere
05-07-2018
Flere Søger På 1. Prioritet

Flere søger på 1. prioritet

På Erhvervsakademi Sjælland resulterede årets ansøgertal i, at to procent flere end sidste år vælger vores uddannelser som 1. prioritet. Det samlede ansøgertal følger årets landsdækkende trend med et samlet set færre antal ansøgere end sidste år. Men der er uddannelser, der oplever en stigende popularitet og trodser landstrenden.
Læs mere
X
X