Menu

Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

05-07-2018
Flere Søger På 1. Prioritet

Flere søger på 1. prioritet

På Erhvervsakademi Sjælland resulterede årets ansøgertal i, at to procent flere end sidste år vælger vores uddannelser som 1. prioritet. Det samlede ansøgertal følger årets landsdækkende trend med et samlet set færre antal ansøgere end sidste år. Men der er uddannelser, der oplever en stigende popularitet og trodser landstrenden.
Læs mere
06-06-2018
Ny Struktur På Diplomuddannelsen I Ledelse

Ny struktur på Diplomuddannelsen i ledelse

Pr. 1. august 2018 træder en ny studieordning i kraft for Diplomuddannelsen i ledelse. Det betyder, at de nuværende 6 moduler på den obligatoriske del (Det personlige lederskab 1+2, Ledelse og medarbejdere 1+2 samt Ledelse og organisation 1+2) fremover bliver til følgende 3 obligatoriske moduler på hver 10 ECTS point:
Læs mere
19-05-2018
EASJ Vandt Publikums Hyldest Til DM-finale

EASJ vandt publikums hyldest til DM-finale

Danmarks bedste praktikvirksomhed for studerende på landets ni erhvervsakademier blev onsdag kåret ved en festlig begivenhed i LEGO House i Billund. Finalist Simon Ravn Petersen studerer til Jordbrugsteknolog på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Slagelse - og han vandt publikums hjerter med et par humoristiske og jordnære anekdoter fra sin praktiktid i Næstved hos DGE, miljø- og ingeniørvirksomhed.
Læs mere
24-04-2018
Årets EASJ-praktikvinder Er Fundet

Årets EASJ-praktikvinder er fundet

Årets EASJ-praktik er kåret! Simon Ravn Petersen, der studerer Jordbrugsteknolog, og hans praktikvirksomhed, miljø- og ingeniørfirmaet DGE i Næstved, løb med årets titel. Forude venter DM-finalen i LEGO House den 16. maj.
Læs mere
15-03-2018
Flere Søger Danske Uddannelser

Flere søger danske uddannelser

Erhvervsakademi Sjælland oplever en fremgang i antallet af Kvote2-ansøgere til de danske uddannelser på knapt 7 %, men også en reduktion i søgningen til de internationale uddannelser.  I hele landet er ansøgertallet dalet med samlet set 3 % i forhold til sidste år, skriver Uddannelses- og forskningsministeriet.
Læs mere
X
X