Menu

Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

15-03-2018
Flere Søger Danske Uddannelser

Flere søger danske uddannelser

Erhvervsakademi Sjælland oplever en fremgang i antallet af Kvote2-ansøgere til de danske uddannelser på knapt 7 %, men også en reduktion i søgningen til de internationale uddannelser.  I hele landet er ansøgertallet dalet med samlet set 3 % i forhold til sidste år, skriver Uddannelses- og forskningsministeriet.
Læs mere
05-03-2018
Danmarks Første Giver Nye Vinkler På Sund Mad

Danmarks første giver nye vinkler på sund mad

Det første hold dimittender i Danmark fra akademiuddannelsen i Ernæring har set dagens lys på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Roskilde. De fem efteruddannelsesstuderende med baggrund som ernæringsassistenter satte barren højt i deres afgangsprojekter. Heri beviste de, at de kan omsætte deres nye viden til praksis og skabe værdi.
Læs mere
09-02-2018
Brug Jeres Lederskab Til At Skabe Ro I En Forandringstid

Brug jeres lederskab til at skabe ro i en forandringstid

Stoltheden blandt 34 ledere og deres familier var til at føle på torsdag eftermiddag i Køge. De fik nemlig overrakt det synlige bevis på, at de gennem næsten tre år har arbejdet sig frem til Diplomuddannelsen i ledelse - sideløbende med deres job. Med sig hjem fik de også et godt råd fra en erfaren ledelsesekspert.
Læs mere
05-02-2018
Fremtidens Hygiejneeksperter Skaber Stor Begejstring

Fremtidens hygiejneeksperter skaber stor begejstring

Landets syv første dimittender fra akademiuddannelsen Hygiejne- og Rengøringsteknik gennem Erhvervsakademi Sjælland så dagens lys i begyndelsen af 2018. De stolte pionere fra det offentlige og private er nu klædt stærkt fagligt på til i praksis at højne vidensniveauet inden for rengøringssektoren.
Læs mere
18-01-2018
Erhvervsakademi Sjælland Skruer Op For Digitaliseringen

Erhvervsakademi Sjælland skruer op for digitaliseringen

For at sætte endnu mere skub i samarbejdet med regionens virksomheder om digital vækst, overtager Erhvervsakademi Sjælland nu driften af FabLab Danmark – et mobilt Fablab, der dækker hele regionen og kører ud fra Næstved. FabLab Danmark blev stiftet af Væksthus Sjælland, som er samarbejdspartner med erhvervsakademiet.
Læs mere
17-01-2018
Produktionsteknolog åbner I Nykøbing Falster Til Sommer

Produktionsteknolog åbner i Nykøbing Falster til sommer

Til sommer åbner Erhvervsakademi Sjælland den videregående uddannelse Produktionsteknolog i Nykøbing Falster. Uddannelsen skal sikre Lolland-Falsters industri- og øvrige virksomheder medarbejdere med den nyeste viden om bl.a. automation og proces. Uddannelsen placeres i Nykøbing som en såkaldt Uddannelsesstation - en satellit i tæt kontakt med uddannelsens nuværende placering på EASJ i Slagelse.
Læs mere
X
X