Menu

Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

19-05-2018
EASJ Vandt Publikums Hyldest Til DM-finale

EASJ vandt publikums hyldest til DM-finale

Danmarks bedste praktikvirksomhed for studerende på landets ni erhvervsakademier blev onsdag kåret ved en festlig begivenhed i LEGO House i Billund. Finalist Simon Ravn Petersen studerer til Jordbrugsteknolog på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Slagelse - og han vandt publikums hjerter med et par humoristiske og jordnære anekdoter fra sin praktiktid i Næstved hos DGE, miljø- og ingeniørvirksomhed.
Læs mere
24-04-2018
Årets EASJ-praktikvinder Er Fundet

Årets EASJ-praktikvinder er fundet

Årets EASJ-praktik er kåret! Simon Ravn Petersen, der studerer Jordbrugsteknolog, og hans praktikvirksomhed, miljø- og ingeniørfirmaet DGE i Næstved, løb med årets titel. Forude venter DM-finalen i LEGO House den 16. maj.
Læs mere
15-03-2018
Flere Søger Danske Uddannelser

Flere søger danske uddannelser

Erhvervsakademi Sjælland oplever en fremgang i antallet af Kvote2-ansøgere til de danske uddannelser på knapt 7 %, men også en reduktion i søgningen til de internationale uddannelser.  I hele landet er ansøgertallet dalet med samlet set 3 % i forhold til sidste år, skriver Uddannelses- og forskningsministeriet.
Læs mere
05-03-2018
Danmarks Første Giver Nye Vinkler På Sund Mad

Danmarks første giver nye vinkler på sund mad

Det første hold dimittender i Danmark fra akademiuddannelsen i Ernæring har set dagens lys på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Roskilde. De fem efteruddannelsesstuderende med baggrund som ernæringsassistenter satte barren højt i deres afgangsprojekter. Heri beviste de, at de kan omsætte deres nye viden til praksis og skabe værdi.
Læs mere
X
X