Menu

Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

06-09-2018
Papir På Lederevnerne

Papir på lederevnerne

På Center for Diplomledelse Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) var stoltheden blandt 31 ledere og deres familier til at føle på. Mandag eftermiddag i Køge fik de nemlig overrakt det synlige bevis på, at de gennem næsten tre år har arbejdet sig frem til Diplomuddannelsen i ledelse - sideløbende med deres job.
Læs mere
29-08-2018
Kalder Fremtidens Oplevelseseksperter

Kalder fremtidens oplevelseseksperter

Mange vil umiddelbart opfatte uddannelsen til serviceøkonom som en vej, der åbner få døre inden for servicebranchen. Det indtryk ligger langt fra den virkelighed Patrick Rasmussen og hans medstuderende befinder sig i på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Køge: Det handler om muligheder, om learning by doing og om at skabe oplevelser og service på højt plan.
Læs mere
31-07-2018
Mine Drømme Kan Gå I Opfyldelse

Mine drømme kan gå i opfyldelse

Uddannelsesstationens ankomst til Nykøbing F. har allerede gjort en stor forskel for én kommende studerende: Palina Stangeland glæder sig til at komme i gang på fuldtidsuddannelsen til produktionsteknolog på Erhvervsakademi Sjælland til september.
Læs mere
27-07-2018
Flere Unge Siger Ja Til EASJ

Flere unge siger ja til EASJ

Den 28. juli får 1442 kommende studerende at vide, at de er blevet optaget på en af Erhvervsakademi Sjællands videregående fuldtidsuddannelser. Det svarer til en stigning på 5% i forhold til sidste år. De studerende fordeler sig pænt ud på alle afdelinger og uddannelserne. En udvikling rektor glæder sig over.
Læs mere
05-07-2018
Flere Søger På 1. Prioritet

Flere søger på 1. prioritet

På Erhvervsakademi Sjælland resulterede årets ansøgertal i, at to procent flere end sidste år vælger vores uddannelser som 1. prioritet. Det samlede ansøgertal følger årets landsdækkende trend med et samlet set færre antal ansøgere end sidste år. Men der er uddannelser, der oplever en stigende popularitet og trodser landstrenden.
Læs mere
06-06-2018
Ny Struktur På Diplomuddannelsen I Ledelse

Ny struktur på Diplomuddannelsen i ledelse

Pr. 1. august 2018 træder en ny studieordning i kraft for Diplomuddannelsen i ledelse. Det betyder, at de nuværende 6 moduler på den obligatoriske del (Det personlige lederskab 1+2, Ledelse og medarbejdere 1+2 samt Ledelse og organisation 1+2) fremover bliver til følgende 3 obligatoriske moduler på hver 10 ECTS point:
Læs mere
19-05-2018
EASJ Vandt Publikums Hyldest Til DM-finale

EASJ vandt publikums hyldest til DM-finale

Danmarks bedste praktikvirksomhed for studerende på landets ni erhvervsakademier blev onsdag kåret ved en festlig begivenhed i LEGO House i Billund. Finalist Simon Ravn Petersen studerer til Jordbrugsteknolog på Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Slagelse - og han vandt publikums hjerter med et par humoristiske og jordnære anekdoter fra sin praktiktid i Næstved hos DGE, miljø- og ingeniørvirksomhed.
Læs mere
X
X