Menu

Praktikplads er da noget man selv skaber!

Benjamin Øland Poulsen studerer Innovation & entreprenørskab på EASJ i Næstved. På tredje semester skal de studerende være i praktik, i en eksisterende virksomhed – eller i deres egen. For Benjamin har målet været klart fra starten, han ville skabe sin egen praktik og dermed sin virksomhed Team Response ApS, mens han var på studiet.  

På studiets første semester blev Benjamin introduceret til start af egen virksomhed fra Koncept og kundefokus til virksomhedsdrift. På andet semester arbejder han i valgfaget Lean Start Up med virksomhedsopstarten og sammen med en partner fra sit tidligere studiejob stod han 1. februar 2017 med CVR og kontorlokale i København K. Team Response var en realitet.

Team Response er en salgsorganisation, som har samarbejdsaftaler med nogle af Danmarks største brands. Frem til sommeren mens Benjamin forsat skulle følge sin undervisning på EASJ blev alle ledige timer lagt i at få virksomheden, så virksomheden kom godt fra start. Fra sommeren og i praktikperioden har der for alvor været mulighed for at skabe vækst.

Virksomhed i vækst
Ni måneder efter virksomheden blev stiftet har Team Response to kontorer i København K, fem fuldtidsansatte, otte deltidsansatte og en freelancer placeret i Sønderjylland.

Benjamin benytter sig også af muligeden for at tage praktikanter fra EASJ. I øjeblikket har virksomheden en handelsøkonomstuderende fra EASJ i Næstved som praktikant frem til 1. april, hvilket Benjamin er meget tilfreds med og ser gerne muligheden for at tage flere ind.

“Det fedeste ved at skabe sin egen virksomhed er at få lov til at bruge kompetencerne fra studiet i praksis, og praktikperioden giver mulighed for at se om drømmen kan bære. Samtidigt er det også et stor ansvar at påtage sig, et ansvar som vokser når man får nye kunder og ikke mindst mere personale,” siger Benjamin Øland Poulsen.

Godt samarbejde
Benjamin har stort fokus på at skabe en kultur i virksomheden som både har fokus på resultater, men også et godt arbejdsklima, hvor man tager ansvar for hinanden og laver sociale arrangementer, som eksempelvis Bornholm Rundt på cykel, cykeltur i Sverige, Christiansborg rundt i en våddragt og DHL.

Bachelor til januar
Organisering, ledelse samt nye forretningsmuligheder er det Benjamins Bacheloropgave skal handle om. På den måde forener han igen teori og praktisk. Benjamin bliver Bachelor til januar 2018, virksomhedsejer er han allerede, og det er helt sikkert ikke den første virksomhed, han har skabt.

 

Vil du vide mere om uddannelsen, så læs med her.

Benjamininnovation600x600

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X