Menu

Smag på hele verden

En kulinarisk jordomrejse på EASJ i Roskilde.

38 nye internationale studerende fra hele verden fik i deres introuge til opgave at forkæle hinanden med specialiteter fra deres egen hjemegn, som en kickstarter for et godt studieliv på tværs af uddannelserne. Menuen stod på mad fra Mexico, Nepal, Kina, Ungarn, og Letland.

Nysgerrigheden var stor, da de studerende smagte på deres nye medstuderendes forskelligartede nationalkøkkener.

Studieleder Poul Faarup siger: – “Vi har gode erfaringer fælles sociale aktiviteter ved studiestart – det er vigtigt for nye studerende, uanset om det er danske eller internationale. Det fremmer fællesskabsfølelsen med sociale aktiviteter som fx at gå på opdagelse i hinandens kulturer. Det giver en god stemning fra studiestart af, som igen gør studiemiljøet endnu mere aktivt og fremmer det tværfaglige samarbejde.’

Kulinarisk Dag Easj 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X