Menu

Unik mulighed for indsigt i automation og brug af robotter i din virksomhed

Automation og robotter er kommet for at blive. Måske er I ved at undersøge om automation kan gøre en forskel for jeres virksomhed? Med kompetenceforløbet Robotterne kommer?! står Erhvervsakademi Sjælland klar til give indsigt og vejledning og dermed en god start på brugen af automation og eventuelt robotter i praksis. Tilbuddet gives til små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland, og retter sig mod ingeniører, konstruktører, teknikere eller tilsvarende – både ledere og medarbejdere.  

Unik mulighed for indsigt i automation
Det gratis kompetenceforløb Robotterne kommer?! stiller skarpt på automation og ser på mulighederne og potentialet i at anvende robotter, i blandt andet fremstillingsindustrien. Første workshop ud af 6 finder sted den 31. januar på Erhvervsakademi Sjællands afdeling på Bredahlsgade 1 i Slagelse.

Implementering eller ikke
“Vi bliver dagligt bombarderet med nyheder om robotter og automation. Mange virksomheder står over for at afsøge om brugen af robotter skal ind i produktionen eller om automation skal benyttes på anden vis. Vi forsøger derfor med dette forløb at tage afsæt i den enkelte virksomhed og så opbygge kompetencer over tid. Det er ikke et gængs kursus eller seminarrække, men et forløb med forskellige aktiviteter, hvor ledere og medarbejderne er inddraget. Alt sammen med sigte på at skabe vækst i jeres virksomheder. Vi forventer, at den tid virksomheden skal investere vil ligge på omkring 65 timer jævnt fordelt over hele forløbets i alt 14 måneder,” siger Morten Evald, der er tovholder på forløbet.

Deltagernes behov skaber rammen
Gennem 6 workshops vil deltagerne stifte bekendtskab med robotternes muligheder og omfang, men også få hjælp til de overvejelser man skal igennem i beslutningsprocessen om hvorvidt man overhovedet skal investere eller ej.

Bliv del af noget større
Forløbet Robotterne kommer!? er en del af et større landsdækkende projekt Digital Vækstkultur, der har til formål at øge kompetencerne inden for digitalisering og e-handel blandt SMV’ere. Bag Digital Vækstkultur står Erhvervsstyrelsen og Den Europæiske Socialfond.

 

Tilmelding til workshops
Tilmelding sker via Digital Vækstkulturs hjemmeside

DATOER FOR WORKSHOPS (Alle dage fra 8-14)

1.  workshop: 31. januar 2018
2. workshop: 14. marts 2018
3. workshop: 16. maj 2018
4. workshop: 12. september 2018
5. workshop: 31. oktober
6. workshop: 5. december 2018

For mere information: Kontakt Morten Evald: tlf. 50 76 28 50, moev@easj.dk

 

Robotterne Kommer Png600x391

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X