Menu

Styrk din indre leder og skab teams, der vinder! 

30 ledere har nu chancen for at tage en unik lederksabsuddannelse, der forener virksomhedsledelse og praktisk filosofi med sportens performance- og vinderkultur.

I uddannelsesforløbet bliver du undervist af nogle af landets bedste, som selv har skabt resultater, der er gode eksempler på performancekulturens store styrke.

Uddannelsesforløbet starter i februar og giver dig som leder redskaberne til at implementere en performancekultur og et miljø, hvor hver enkelt medarbejder tager ejerskab og bidrager maksimalt til fællesskabet. Forløbet består af en række intensive kursusmoduler af en eller to dages varighed, fordelt over fem måneder.

Uddannelsen retter sig mod ledere, mellemledere og virksomhedsejere, der ønsker at skabe synlige resultater og løfte deres ledelsesmæssige kompetencer til et nyt niveau.
Bag uddannelsen står Business Lolland-Falster, NFC og Erhvervsakademi Sjælland.

Vi gentager succesen
I 2017 deltog 25 ledere i et tilsvarende forløb, og reaktionerne var yderst positive. I februar 2018 starter vi et nyt hold op:

UNDERVISERNE PÅ LEDERUDDANNELSEN – KLIK FOR STORT BILLEDE

Du bliver undervist af nogle af landets bedste undervisere, som samtidig har skabt resultater på områder med en stærk performancekultur.

Blf Nfc Easj Lederuddannelse 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

X
X