Menu

Få succes med BIM

Få succes med BIM – få et gratis kompetenceløft

HVAD SIGER VIRKSOMHEDERNE?

Få succes med BIM er en del af det landsdækkende projekt Digital Vækstkultur, som har til formål at øge kompetencen inden for digitalisering og e-handel i  små og mellemstore virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Det er gratis at deltage for SMV’erne.

Lær hvordan I får mere ud af BIM – Bygnings Informations Modellering; hør om de mange nyheder, bl.a. fotografering med droner, nem opmåling efter fotos og skalerbare tegninger med ét klik.

Undersøgelser viser, at byggebranchen kan spare mange penge ved at bruge BIM – op til 10- 15 procent – bl.a. fordi du opdager eventuelle fejl, inden byggeriet går i gang, det er nemt at rette i tegninger undervejs, og opmåling og 3D-modeller bliver lettere. Og meget rugbrødsarbejde kan automatiseres. Men det kan være svært at komme ordentligt i gang.

Derfor tilbyder EASJ nu et gratis kompetenceløft med fokus på BIM for regionens bygge- og anlægsvirksomheder.

> TILMELD DIG GRATIS HER

Du kan nå det endnu
Det er ikke for sent at hoppe på kompetenceforløbet Få succes med BIM. Nytilmeldte vil få en særlig introduktion. Næste workshop finder sted torsdag d. 2. november, EASJ Næstved. Hvis du er interesseret, så kontakt Jonas Lynge Nielsen, jnie@easj.dk

I forløbet indgår:

  • Digital udviklingsplan for jeres virksomhed
  • Workshops og seminarer
  • Mulighed for at deltage i masterclasses
  • Sparring med undervisere med speciale i BIM
  • Adgang til vores nye BIM laboratorium med bl.a. droner
  • Deltagelse i et regionalt BIM netværk
  • Samarbejder med bygningskonstruktørstuderende omkring implementering

I forløbet hjælper vi jer også igennem junglen af BIM-programmer og -kurser. Vi stiller med et hold af uvildige specialister, som ikke skal sælge noget.

10 måneders forløb

Få succes med BIM strækker sig over 10 måneder fra august 2017 til juni 2018. Den enkelte virksomhed stiller med 2-3-4 mand m/k, gerne både ledere og medarbejdere.

TILMELD DIG HER >> DIGITALVÆKSTKULTUR/TILMELDING

Så kontakter vim dig snarest. Tilmelding er ikke bindende.

Hvem kan deltage?

Få succes med BIM er målrettet arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører, byggeteknikere – og andre som arbejder med tegninger og planlægning af byggeprojekter. I får mest ud af forløbet, hvis I allerede har en basisviden om BIM. I kan dog også være med, hvis I kun lige er begyndt at snuse til det og skal til at købe programmer.

I skal være leder eller medarbejder i en SMV – dvs. en virksomhed med højst 250 medarbejdere og 350 mio. kr. i årlig omsætning.

Virksomheder, som vil være med, skal igennem en screening for at blive godkendt. Vi kan ikke på forhånd love, at alle interesserede virksomheder kan deltage i forløbet.

Det er gratis at være med i Få succes med BIM – det koster kun den tid, I bruger på forløbet.

Deltagere skal forvente at bruge ca. 65-75 timer over de 12 måneder, svarende til mindre end en arbejdsdag om måneden. Eventuelle udgiften til softwarelicenser dækker I selv.

Bag Digital Vækstkultur står Erhvervsstyrelsen og Den Europæiske Socialfond. Samarbejdspartnerne i Digital Vækstkultur er:

Vi samarbejder med

Titel

Få succes med BIM

Tilmelding

Løbende tilmelding frem til 20/10

Opret din egen PDF-brochure
Tilføj til PDF-brochure
Slet PDF-brochure
Dette vil slette hele din PDF-brochure...

KONTAKT

Adjunkt
Næstved
X
X