Menu

AU i VVS-Installation

Fuld autorisation som VVS-installatør

Akademiuddannelsen i VVS-installation kvalificerer dig til at projektere, installere og varetage driften af systemer inden for gas, varme og vand/afløb og du kan f.eks. arbejde som selvstændig installatør, overmontør eller teknisk rådgiver.

Når du er optaget på Grundlæggende VVS-tekniske begreber, så er du garanteret plads på de øvrige moduler, som tilsammen giver en hel efteruddannelse og autorisation i VVS. Delautorisation er også mulig, men første skridt er at tilmelde sig modulet  Grundlæggende VVS-tekniske begreber. Du kan søge om tilskud på op til 10.000 DKK i op til fire år, når du tilmelder dig.
Der skal minimum være 8 deltagere for at modulet oprettes og der kan maksimum være 20 deltagere. Derefter oprettes venteliste.

Uddannelsen er delt op i 8 moduler med hvert deres faglige indhold. Du skal bestå eksamen i alle 8 moduler for at bestå uddannelsen. Der er undervisning én dag om ugen. Mellem undervisningsgangene er der forberedelse hjemme. De 8 moduler, du skal gennemføre for at få den fulde autorisationsgivende uddannelse.

For at blive optaget på uddannelsen skal du have gennemført en af følgende uddannelser:

  • VVS-uddannelsen
  • Smedeuddannelsen (med specialer)

Derudover skal du have minimum to års relevant erhvervserfaring som kan være opnået sideløbende med den uddannelse du har. Har du anden relevant baggrund kan du tale med vores studievejleder om dine muligheder for optagelse.

Vi samarbejder med

Titel

AU i VVS Installation

ECTS

60

Niveau

Akademi (AU)

Opret din egen PDF-brochure
Tilføj til PDF-brochure
Slet PDF-brochure
Dette vil slette hele din PDF-brochure...

KONTAKT

Studiesekretær
Slagelse
Praktikkoordinator
Studievejleder
Slagelse
X
X